تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نصب تابلو‌های هوشمند ایستگاه‌های اتوبوس در ۱۰ ایستگاه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۶۰۵۱۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
  • ۱
نصب تابلو‌های هوشمند ایستگاه‌های اتوبوس در ۱۰ ایستگاه شهر مشهد
مدیر عامل سازمان فاوا شهرداری مشهد از نصب نمایش زمان تقریبی رسیدن خطوط به ایستگاه و محل خط در نزدیگی ایستگاه روی نقشه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بدیع فرخد در این خصوص اظهار کرد: تابلو‌های هوشمند ایستگاه‌های اتوبوس زمان رسیدن تقریبی خطوط منتهی به ایستگاه را نمایش می‌دهد که در ۱۰ ایستگاه منتخب در سطح شهرهمچون ایستگاه‌های میدان استقلال، بیمارستان فارابی، میدان راهنمایی، چهارراه ورزش، چهارراه میلاد، انتهای شاهد، چهارراه شهید ستاری، پایانه آزادی، امام خمینی ۵۸ ومیدان ۱۵ خرداد نصب و فعال هستند.
 
وی افزود: این تابلو‌های هوشمند به دو صورت جدول و نمایش گرافیکی در بستر نقشه طراحی شدند و در آن وضعیت آلودگی هوا، ساعت، اوقات شرعی در معرض دید شهروندان قرارمی گیرد. اطلاعات در این تابلو‌ها به‌صورت خودکار وهر چند ثانیه بروز رسانی و آخرین اطلاعات نمایش داده می‌شود.

مدیر عامل سازمان فاوا شهرداری مشهد با اشاره به اینکه همشهریان می‌توانند با اسکن QR درج شده در پایین تصویر نقشه به صفحه موجود دسترسی و از طریق اینترنت زمان رسیدن تمامی خطوط ورودی در ایستگاه مورد نظر را بر روی گوشی همراه خود ملاحظه کنند و از اطلاعات مختص همان ایستگاه در هر مکان دیگر استفاده کنند، ادامه داد:همچنین ایستگاه‌های شارژ من کارت، ایستگاه‌های اتوبوس محدوده همان ایستگاه و محل قرار گیری همشهریان در همان ایستگاه (location) را نیز نمایش می‌دهند.

وی اضافه کرد: این تابلو‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که امکان تفکیک جدول و صفحه گرافیکی دارد و آدرس‌ها به‌صورت جداگانه در سرویس‌های دیگر قابل ارائه است. این تابلو‌های هوشمند برای ایستگاه‌هایی نصب شده که زیرساخت مناسب داشته د اگر این اتفاق باعث رضایتمندی شهروندان و موفقیت آمیز باشد در مابقی ایستگاه‌های که سازه مناسب و برق داشته باشند با اولویت سازمان اتوبوسرانی نصب خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۶
0
0
تقاضا دارم یکعدد در ایستگاه تقاطع فلاحی-حسابی به سمت مرکز شهر در نظر بگیرید .چون 7 خط از این ایستگاه تردد میکنند و برای برنامه ریزی مسیر و جلوگیری از دیر رسیدن کارمندان و کارگران و دانش اموزان و اهالی بسیار کارامد خواهد بود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->