چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

روسیه هم یک چت‌بات‌ مبتنی بر هوش مصنوعی جدید معرفی کرد

  • کد خبر: ۱۶۰۵۴۱
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
روسیه هم یک چت‌بات‌ مبتنی بر هوش مصنوعی جدید معرفی کرد
بانک و شرکت مالی روسی Sberbank که تحت حمایت دولت قرار دارد، یک چت‌بات جدید به نام GigaChat را عرضه کرده است که می‌خواهد با محبوب‌ترین چت‌بات این روزها، یعنی ChatGPT رقابت کند.

به گزارش شهرآرانیوز - بازار چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار داغ است و شرکت‌های مختلفی می‌خواهند با محصولات خود در مرکز توجه قرار بگیرند. حالا بانک و شرکت مالی روسی Sberbank که تحت حمایت دولت قرار دارد، یک چت‌بات جدید به نام GigaChat را عرضه کرده است که می‌خواهد با محبوب‌ترین چت‌بات این روزها، یعنی ChatGPT رقابت کند.

درحالی‌که Sberbank از عرضه چت‌بات GigaChat خبر داده، درحال‌حاضر تنها به‌صورت آزمایشی و آن هم به‌صورت دعوتنامه‌ای در اختیار کاربران قرار گرفته است. به گفته Sberbank، آنچه GigaChat را از سایر چت‌بات‌های خارجی جدا می‌کند، توانایی آن در صحبت‌کردن به زبان روسی و عملکرد هوشمندانه‌تر در این زبان است.

شرکت روسی Sberbank در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری سنگینی در دنیای فناوری داشته و می‌خواهد وابستگی‌اش به شرکت‌های غربی را کاهش دهد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که پس از حمله روسیه به اوکراین، بسیاری از کشور‌های غربی روسیه را تحریم و البته شرکت‌های فناوری هم آن را ترک کردند.

اگرچه GigaChat نمی‌تواند به‌معنای واقعی کلمه رقیب ChatGPT باشد، اما نشان‌دهنده این موضوع است که شرکت‌های مختلف به‌دنبال به‌چالش‌کشیدن سلطه OpenAI در بازار چت‌بات‌ها هستند.

در کنار کمپانی‌های آمریکایی مانند گوگل و متا که سرمایه‌گذاری سنگینی روی هوش مصنوعی داشته‌اند و می‌خواهند با محصولات متنوع به جنگ OpenAI و البته مایکروسافت بروند، شرکت‌های چینی هم فعالیت گسترده‌ای در این زمینه دارند. این فعالیت‌ها به‌گونه‌ای است که چند وقت پیش «برد اسمیت»، رئیس مایکروسافت، درباره ظهور رقیب اصلی ChatGPT از چین هشدار داد.

شرکت‌های چینی مطرح مانند بایدو و علی‌بابا تا به امروز مدل‌های هوشمند مصنوعی خود را معرفی و عرضه کرده‌اند. برای مثال می‌توان با مدل هوش مصنوعی علی‌بابا در دو زبان انگلیسی و چینی صحبت کرد که می‌تواند در بازار جهانی عرضه شود و ChatGPT را به چالش بکشد.

حالا هم شرکت روسی Sberbank با GigaChat وارد میدان رقابت شده است و انتظار می‌رود به پیشرفت در این زمینه ادامه دهد؛ بنابراین انتظار داریم در آینده نزدیک رقابت در دنیای چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی فشرده‌تر از همیشه شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->