انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: توافق ایران و عربستان آثار مثبتی بر منطقه داشت

  • کد خبر: ۱۶۱۰۷۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
امیرعبداللهیان: توافق ایران و عربستان آثار مثبتی بر منطقه داشت
حسین امیرعبداللهیان که به منظور دیدار و رایزنی با مقامات لبنان به این کشور سفر کرده، بعدازظهر امروز در نشست مطبوعاتی خود در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت در سخنانی گفت: توافق ایران و عربستان طبعا آثار مثبتی بر منطقه از جمله بر کشور لبنان داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که توافق ریاض و تهران طبعا آثار مثبتی بر منطقه داشته است.

وی افزود: ما باور داریم رهبران سیاسی لبنان از توانایی لازم برای تعیین رئیس جمهور برخوردار هستند. در دیدار‌های خودم با مقامات تاکید کردم که ایران از توافق لبنانی‌ها برای تعیین رئیس جمهور حمایت خواهد کرد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: سلطان نشین عمان و عراق در رسیدن ایران و عربستان به توافق جدید نقش مثبتی ایفا کردند. با توجه به تحولات اخیر صفحات جدیدی در منطقه ما گشوده شده است. لبنان شرایط ویژه و جایگاه مهمی در منطه دارد. ما مقید هستیم در چارچوب مشورت همواره با مقامات لبنان مشورت کنیم و طبعا دیدار با سید حسن نصرالله در چارچوب این مشورت‌ها مورد توجه ما است.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد جایگاه لبنان در خط مقدم مقاومت مورد توجه جدی ما است.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: در آخرین تماسی که در روز عید فطر بین وزرای خارجه ایران و عربستان انجام شد، توافق کردیم که در روز‌های آینده سفارت خانه‌ها و سرکنسولگری‌ها را در دو کشور بازگشایی کنیم.

وی اظهار داشت: من پیش از عید فطر دعوت نامه رسمی را برای همکارم، فیصل بن فرحان ارسال کردم. ایشان در تماس تلفنی گفتند دعوت شما را پذیرفتم. البته همتای سعودی هم از اینجانب دعوتی را برای سفر به عربستان انجام داد. من هم به دعوت ایشان پاسخ خواهم داد. زمان دعوت را از طریق مجاری دیپلماتیک هماهنگ می‌کنیم.

وزیر خارجه درباره محور مقاومت گفت: رژیم جعلی اسرائیل در ماه‌های گذشته تجاوزات فراوانی را در منطقه به ویژه در خاک سوریه انجام داد. اخیرا نیز اتفاقاتی در جنوب لبنان رخ داد. من در دیدار اخیرم با آقای سید حسن نصرالله و زیاد نخاله مطلع شدم که مقاومت معادله را به ضرر صهیونیست‌ها تغییر داده است.

وی خاطر نشان کرد تصمیمات مقاومت برای تضمین ثبات و امنیت در منطقه و به عقب راندن صهیونیست‌ها از دیدگاه بلند پروازانه تصمیمی نافذ است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->