پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار باران نقاط مختلف کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم هوای خنک تا پایان هفته ۱۵ هدیه ورزشی دخترانه | بهترین انتخاب‌ها برای دختران ورزشکار درنگی بر بیابان زایی و  راهکارهایش   تعداد فک‌های خزری تلف شده به ۴۳ قلاده رسید طرح های بیابان زدایی خراسان رضوی با بودجه های قطره چکانی | بیابان زدایی؛ مأموریتی برای قرن بعد! اهمیت اکتشافات معادن خراسان رضوی برای تأمین زنجیره تولید در سال‌های آینده عضویت ایران در هیئت اجرایی شبکه جهانی ژئوپارک‌های یونسکو بازگشت ۳۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در سال ۱۴۰۳ هشدار نارنجی آلودگی هوا در مشهد و خراسان رضوی (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) |شهروندان مشهدی به توصیه‌های کارگروه اضطرار توجه کنند پاپلی یزدی: باید دبیرخانه دائمی استان‌‎های کویری بیابانی ایجاد شود | مردم را وابسته به لوله‌های آب نکنید شرط وزیر نیرو برای توقف کامل خاموشی‌ها در بزرگ‌ترین باغسرای خراسان رضوی تعیین تکلیف حدود ۱۹ هزار داوطلب آزمون استخدامی سال گذشته آموزش و پرورش  سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری: تأمین مستمری بازنشستگان، متناسب با هزینه‌های زندگی از اولویت‌هاست درد شست پا می‌تواند نشانه بیماری‌های جدی باشد احتمال تداوم آتش‌سوزی‌ها در هورالعظیم تا مهر ۱۴۰۴ تلاش سازمان منابع طبیعی برای حمایت قانونی از جنگلبانان آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از فردا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرونده واگذاری ۸۰ هکتار از اراضی دماوند با تخفیف ۵۰ درصدی در چه مرحله‌ای است؟ هشدار سازمان غذا و دارو برای مصرف بادام زمینی فله‌ای محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) کاهش ۶۵ درصدی سرقت‌ها در جنگ ۱۲ روزه اجرای طرح غربالگری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان از اول مهرماه مهم‌ترین چالش‌های کسب‌وکار در خراسان رضوی زمان واریز مرحله دوم معوقات فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد | بازماندگان منتظر باشند دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در طالقان | با متخلفین مطابق قوانین شکار کشور برخورد می‌شود نودانشجویان از هفته سوم مهر ۱۴۰۴ وارد دانشگاه‌ها می‌شوند زلزله ۴.۷ ریشتری در فارس (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ با حضور رئیس جمهور | معضل کمبود معلم برطرف شده است + ویدئو
سرخط خبرها

خطر سیل در ۱۳ استان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۱۲۷۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
خطر سیل در ۱۳ استان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۲)
سازمان هواشناسی نسبت به تشدید سامانه بارشی، آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در ۱۳ استان و افزایش سرعت وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج تا ۲.۵ متر در جنوب کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد گردوخاک در برخی نواحی تگرگ از شنبه تا دوشنبه( ۹ تا ۱۱ اردیبهشت) خبر داد.

این شرایط جوی روز شنبه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شرق و جنوب سیستان و بلوچستان، غرب خراسان جنوبی، شمال یزد و دامنه و ارتفاعات کرمان، یکشنبه در خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، شمال سمنان و شرق خراسان شمالی و دوشنبه در اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ارتفاعات استان‌های البرز، تهران، مازندران و سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال و شرق سیستان و بلوچستان مورد انتظار است.

بر اثر این مخاطره جوی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را توصیه می‌کند.

این سازمان در ادامه با صدور هشدار نارنجی رنگی دیگر از افزایش سرعت وزش باد شدید با جهت شمال غربی - جنوب غربی و ارتفاع امواج بین ۱.۵ تا ۲.۵ متر در ساحل و دور از ساحل از بعد از ظهر دوشنبه تا اواخر وقت جمعه ( ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت) در خلیج فارس و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و هرمزگان خبر داد.

بر اثر این مخاطره جوی غرق شدن شناگران و آسیب به شناورهای سبک، تفریحی، اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه ، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌ها و تاسیسات دریایی دور از انتظارنیست.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی اجتناب از عملیات تفریحی به‌ویژه غواصی و شنا، محدودیت در سفرهای دریایی با شناور سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های دریایی از جمله ورود و خروج کشتی به بنادر و احتیاط در صیادی به‌ویژه در فراساحل را توصیه می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->