تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

۱۳ بوستان مهم مشهد میزبان جشن‌های دهه کرامت خواهند بود

  • کد خبر: ۱۶۱۹۹۹
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
۱۳ بوستان مهم مشهد میزبان جشن‌های دهه کرامت خواهند بود
کمتر از بیست روز دیگر دهه کرامت آغاز می‌شود و همه نگاه‌ها در این مدت معطوف به مشهد خواهد بود. به همین دلیل همه سازمان‌ها و اداره‌های شهر، هم برای میزبانی از خیل عظیم زائرانی که در این روز‌ها به مشهد می‌آیند و هم برای اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و تغییر حال‌وهوای شهر، برنامه‌ریزی‌هایی را برای این رویداد بزرگ آغاز کرده‌اند. برنامه‌هایی که بخش‌های مهمی از آن به عهده شهرداری مشهد است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ کمتر از بیست روز دیگر دهه کرامت آغاز می‌شود و همه نگاه‌ها در این مدت معطوف به مشهد خواهد بود. به همین دلیل همه سازمان‌ها و اداره‌های شهر، هم برای میزبانی از خیل عظیم زائرانی که در این روز‌ها به مشهد می‌آیند و هم برای اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و تغییر حال‌وهوای شهر، برنامه‌ریزی‌هایی را برای این رویداد بزرگ آغاز کرده‌اند. برنامه‌هایی که بخش‌های مهمی از آن به عهده شهرداری مشهد است.
در همین راستا معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا از مشخص شدن بخشی از برنامه‌های مهم فرهنگی شهرداری در دهه کرامت خبر داد.

خط‌دهی فرهنگی در دیگر کلان‌شهر‌های کشور

یوسف اسماعیل‌زاده با اشاره به اهمیت و اولویت فضاآرایی شهر مشهد در دهه کرامت گفت: امسال با آستان قدس رضوی برای طراحی فضاآرایی شهر مذاکره کردیم و قرار است تا طرح‌هایی که در مشهد اکران می‌شود، در دیگر کلان‌شهر‌های کشور هم اجرایی شود.

۱۳ بوستان مهم شهری میزبان رویداد‌های فرهنگی

وی با بیان اینکه قرار است تا در سیزده بوستان رویداد‌های مختلفی برگزار شود، ادامه داد: طبق مصوبه شورای شهر، بعد از عید فطر تا دهه کرامت، «رویداد مشهد» طراحی شده است که در جریان آن از هفته آینده پنجشنبه و جمعه هرهفته در سیزده بوستان منتخب شهر یک رویداد بزرگ برگزار می‌کنیم. طی دهه کرامت این رویداد‌ها در این بوستان‌ها هرشب برگزار می‌شود. در کنار این‌ها نمایش بزرگ «آهوان» نیز ویژه دهه کرامت در بوستان کوهسنگی برگزار خواهد شد و در کنار آن المان‌های مختلفی ویژه ولادت امام رضا (ع) و دهه کرامت در شهر جانمایی و اکران می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با تأکید بر اهمیت فضاآرایی شهری در دهه کرامت و تلاش برای ایجاد حال‌و‌هوای متفاوت در این دهه با خیر و برکت برای شهر مشهدالرضا (ع) افزود: امسال سوم خرداد با دهه کرامت هم‌زمان شده است و علاوه بر فضاآرایی شهری در این موضوع خاص، برنامه و فضاآرایی ویژه ازسوی فرهنگ‌سرای شهید سلیمانی پیش‌بینی شده است که در سطح شهر اجرا خواهد شد.

برگزاری جشن «ایران‌دخت» در‌روز‌دختر

اسماعیل‌زاده با اشاره به ویژه‌برنامه‌های مدیریت شهری در روز دختر از برنامه گلباران حرم‌مطهررضوی در روز ولادت حضرت معصومه (س) و برگزاری جشن ایران‌دخت سخن گفت و توضیح داد: در روز میلاد حضرت معصومه (س)، برنامه اجتماع در میدان شهدا و مراسم تشرف به حرم امام‌رضا (ع) و گلباران را اجرا خواهیم کرد و در بوستان ریحانه هم با معرفی دختران موفق مشهدی، جشن ایران‌دخت برگزار خواهد شد. جشن ایران‌دخت در این بوستان با هدف معرفی الگو‌های موفق بانو به دختران مشهدی برگزار می‌شود که می‌تواند موجب فرهنگ‌سازی در این‌باره شود و حس‌وحال خوب برای دختران در روز میلاد حضرت معصومه (س) ایجاد کند.

تقویت جشن‌های مردمی در‌دستورکار شهرداری

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی تشکل‌های مردمی و مردم مشهد در برگزاری برنامه‌ها و جشن‌های شهری دهه کرامت تصریح کرد: سیاست شهرداری در دهه کرامت و همه اعیاد و برنامه‌های مذهبی این است که خود مردم پای‌کار باشند و راهبری برنامه‌ها را آن‌ها به عهده بگیرند. اگر قرار باشد در فضا‌های شهری رنگ‌وبوی طبیعی یک مناسبت را حس کنیم، قطعا با حضور مردم این اتفاق خواهد افتاد نه سیستم‌های حاکمیتی. در این ماجرا هم شهرداری به عنوان پشتیبان و حامی حضور دارد، اما شهرداری در همه حوزه اقدام به تصدیگری نخواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->