۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

ارائه جدیدترین خدمات درمان ناباروری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۱۶۲۴۲۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
ارائه جدیدترین خدمات درمان ناباروری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
مدیر جوانی جمعیت سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد جدیدترین خدمات درمان ناباروری را به زوجین جوان در قالب حمایت‌های دولت با کمترین هزینه و بهترین کیفیت ارائه می‌کند.

محمد احمدیان با بیان اینکه سبک زندگی بزرگترین مشکل جامعه ما در ناباروری است در گفتگو با شهرآرانیوز، گفت:موفقیت درمان ناباروری به عواملی همچون سلامت جسم، سن، اقدام به موقع و ... بستگی دارد،گاهی برای درمان ناباروری لازم است چند عمل جراحی صورت گیرد تا به نتیجه مورد نظر رسد که بدین منظور بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد در نخستین عمل جراحی به نتیجه مثبت می‌رسند.

وی با بیان اینکه درمان ناباروری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه سطح بهداشت، درمان تخصصی و درمان فوق تخصصی انجام می‌شود ادامه داد:در سال ۹۵ طی یک پیمایش ملی مشخص شد خراسان رضوی بین ۱۵ تا ۱۷ درصد زوجین نابارور دارد، باتوجه به بالارفتن سن ازدواج و تاخیر در فرزندآوری و سبک زندگی غلط، ناباروری در استان ما تشدید شده است.

 مدیر جوانی جمعیت سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد:در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت درمان ناباروری دو اقدام جدی شده  است:عموم مردم در پایگاه‌های بهداشت و مراکز سلامت به صورت رایگان می‌توانند چکاپ رایگان ناباروری و خطر سنجی بیماری‌های قلبی و عروقی را انجام دهند، اطلاعات پزشکی این فرد به پزشک مرکز داده می‌شود و به صورت ماهیانه و سالیانه مورد مراقبت قرار میگیرد و درصورت لزوم تحت عنوان غربالگری ناباروری شناسایی می‌شوند.

احمدیان گفت: پس از طی این مراحل متخصص طب سنتی، متخصص اورولوژی و متخصص زنان ویزیت میکنند و با اصلاح سبک زندگی، دارو درمانی شروع می شود اما درصورتیکه از این مسیر به هدف نرسیدند تکنیک‌های کمک باروری در مراکز سطح فوق تخصصی آغاز می شود.
او افزود:هم زمان مرکز فوق تخصصی میلاد در مشهد  و همچنین  ۵ مرکز تخصصی دیگر در مشهد فعالیت میکنند که درمان ناباروری در مرکز تخصصی میلاد بالای ۳۵ درصد موفقیت داشته است.

وی بیان کرد:طبق قانون جوانی جمعیت هر زوج ناباروری باید بیمه شوند پس از بیمه شدن به شرط اینکه متخصص اورولوژی و متخصص زنان در موقع ویزییت تیک تشخیص ناباروری را بزنند در سیستم هوشمند بیمه سلامت تمام دارو‌ها رایگان انجام می شود و از بسته حمایتی ناباروری استفاده میکنند و حتی در مرحله درمان فوق تخصصی فقط ده درصد هزینه را میپردازند.

احمدیان گفت: نظارت بر تعرفه‌های درمان ناباروری وجود دارد و شهروندان اگر شکایتی از هزینه بالا و غیر متعارف داشته باشند میتوانند با سامانه تلفنی ۱۹۱ مطرح کنند .

به گفته وی، طب سنتی ایرانی از سال ۸۸ به عنوان یک ترم آکادمیک در نظام اموزش پزشکی ما ادغام شده است بطوریکه پزشک عمومی بعد از کسب مدرک،ملزم به شرکت در این آزمون هستند که پس از قبولی و شرکت در دوره چهار ساله طب سنتی می توانند طبابت کنند.
 
وی ادامه داد: به جوانان توصیه بر ازدواج به‌موقع و فرزندآوری به‌هنگام داریم، زیرا توسعه پایدار جامعه و حیات ملت منوط به جوانی جمعیت بوده و باید کمک کنیم تا شرایط ازدواج برای جوانان فراهم شود و ما نیز در حیطه‌های کاری خودمان و در حوزه‌های بهداشت و درمان حمایت لازم را در موضوعاتی همچون درمان ناباروری از مراکز بهداشت محلات تا مرکز تخصصی میلاد داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->