فقر، بزرگترین دشمن حاکمیت‌ها و بشریت پیشنهاد اصلاح قانون تامین اجتماعی برای برقراری «حق اولاد» | کاهش روز‌های متصل به بیمه از ۷۲۰ به ۳۰ روز مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ نذر خون در ماه مبارک رمضان مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش: بیمه تکمیلی فرهنگیان جدید‌الاستخدام آغاز می‌شود ۴۷ درصد ظرفیت واحد‌های اقامتی خراسان رضوی تکمیل شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) سرقت‌های سریالی از فروشگاه زنجیره‌ای فعالیت ۵ بیمارستان و درمانگاه تأمین‌اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در مشهد دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | فردا از گسترش بارش‌ها در سطح استان کاسته می‌شود تهاتر سهام دولت با تأمین اجتماعی، بدون تشریفات قانونی مدارس از برگزاری امتحانات در ایام رمضان خودداری کنند فوت ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی از سال ۱۳۹۷ تاکنون درپی اعمال تحریم‌های دارویی آیا سمنو، برای مبتلایان به دیابت و کبدچرب خوب است؟ روزه‌داری و بیماری‌های کلیوی | تصمیمی که نباید بدون مشورت با پزشک گرفت بارش باران در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر طی امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) اعتبار ۳۰ همتی برای طرح «پزشک خانواده» در ۱۴۰۴ شکست مجدد رکورد تأمین شیر خشک در کشور تغذیه با شیر مادر، سرمایه‌گذاری مطمئن برای سلامت کودکان حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی هشدار جدی سازمان بازرسی به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تحریم، روند مبارزه با موادمخدر را با چالش مواجه می‌کند هشدار پزشکی قانونی: ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند هشدار مکرر قوه‌قضائیه درباره خرید طلای آنلاین بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است طول عمر، بیشتر با سبک زندگی ارتباط دارد یا ژنتیک؟ عمل بایپس عروق کرونر قلب به روش کم‌تهاجمی در مشهد انجام شد علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی شد پرتقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد | خراسان رضوی و مشهد در صدر تقاضا برای سفر قرار گرفتند
سرخط خبرها

کلاهبرداری از روستاییان با بازاریابی!

  • کد خبر: ۱۶۲۷۶۰
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
کلاهبرداری از روستاییان با بازاریابی!
دو زوج جوان به‌عنوان بازاریاب صنایع‌دستی و هنری وارد روستای گوجگی مشهد می‌شوند و از هنر دست روستاییان تعریف و تمجید و آن‌ها را تشویق می‌کنند که با کار مشارکتی به درآمد برسند. مشارکتی که البته به کلاهبرداری منجر می‌شود!

دندانساز | شهرآرانیوز؛ چه محلی بهتر از یک روستای تاریخی و گردشگری در حوالی مشهد برای اجرای نقشه زوج‌های جوان مناسب به‌نظر می‌رسد!

روستای گوجگی در کیلومتر ۳۵ جاده مشهد به کلات و در حاشیه رشته‌کوه‌های هزارمسجد است. یکی از هنر‌های مردمان این روستا در حوزه صنایع‌دستی است. البته با وجود جاذبه‌های یادشده، اهالی روستا با محرومیت‌های بسیاری درگیر هستند. همین است که دو زوج جوان به‌عنوان بازاریاب صنایع‌دستی و هنری وارد این روستا می‌شوند و از هنر دست روستاییان تعریف و تمجید و آن‌ها را تشویق می‌کنند که با کار مشارکتی به درآمد برسند. مشارکتی که البته به کلاهبرداری منجر می‌شود!

جانشین فرمانده انتظامی مشهد در تشریح جزئیات این ماجرا می‌گوید: درپی گزارش کلاهبرداری از مردی سال‌خورده با موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع دستی، شناسایی و جلب متهمان در دستورکار مأموران پاسگاه انتظامی روستای گوجگی قرار گرفت.

سرهنگ عباسعلی دهقانی ادامه می‌دهد: در تحقیقات مأموران پاسگاه انتظامی گوجگی از مال‌باخته، مشخص شد دو زوج جوان به‌عنوان بومگرد به ویلای آن‌ها مراجعه و خودشان را بازاریاب صنایع‌دستی معرفی می‌کنند. سپس با تبلیغات فریبنده به‌عنوان مشارکت در بازاریابی و فروش صنایع‌دستی و هنری، ۷۰ میلیون ریال از این شهروند کلاهبرداری می‌کنند.

به‌گفته این مقام انتظامی، مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و متهمان را که در روستایی دیگر در همان محدوده درحال طرح‌ریزی کلاهبرداری دیگری بودند، شناسایی و دستگیر کردند. سرهنگ دهقانی همچنین بیان می‌کند: با دستگیری متهمان این پرونده، هفت نفر دیگر نیز که هدف کلاهبرداری آن‌ها قرار گرفته بودند، ضمن شناسایی این افراد، علیه آن‌ها شکایت کردند. متهمان نیز پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

جانشین رئیس‌پلیس مشهد در ادامه، مواردی را در پیشگیری از کلاهبرداری‌ها به شهروندان توصیه می‌کند: به هرگونه پیشنهاد برای کسب درآمد فراوان و بدون زحمت به‌ویژه در مدت کوتاه شک کنید. افراد کلاهبردار با تبلیغات دروغین سعی می‌کنند طعمه‌هایشان را قانع کنند، آن‌هم با وعده‌هایی مثل طی‌کردن پله‌های ترقی در زندگی، به‌سرعت و بدون زحمت. این افراد کارشان را نوعی تجارت قانونی و مشروع معرفی می‌کنند، در صورتی که فعالیت این افراد در هیچ سازمان دولتی به ثبت نرسیده است و دفتر مرکزی ندارند و حتی از نصب تابلو رسمی امتناع می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->