افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غره + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین
سرخط خبرها

بیانیه عربستان درباره تمدید مذاکرات طرف‌های سودانی در جده

  • کد خبر: ۱۶۲۸۵۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
بیانیه عربستان درباره تمدید مذاکرات طرف‌های سودانی در جده
وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای با ارائه توضیحاتی درباره جزئیات مذاکرات میان طرف‌های درگیر در سودان، هدف از این مذاکرات را دستیابی به توافق برای برقراری آتش بس موقت در این کشور اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که نمایندگان نیروهای مسلح سودان و نیروهای واکنش سریع از روز شنبه در شهر جده مذاکرات مقدماتی را برای آتش‌بس و تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه اضطراری به سودان آغاز کردند.

وزارت خارجه عربستان گزارش داد که مذاکرات روز یکشنبه ادامه داشت و به امید رسیدن به یک آتش‌بس مؤثر و موقت، روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.

در این بیانیه همچنین آمده است: عربستان سعودی و آمریکا از دو طرف می‌خواهند با هدف دستیابی به یک آتش‌بس کوتاه مدت مؤثر، گفت‌وگو کرده و برای تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه اضطراری تلاش کنند.

وزارت خارجه عربستان در ادامه بیانیه خود افزود: هدف از این گفت‌وگوها تعیین جدول زمانی برای مذاکرات گسترده با هدف دستیابی به توافق برای توقف دائمی درگیری‌ها است.

ریاض همچنین از طرف‌های درگیر خواست به آتش‌بس موجود احترام بگذارند و از هرگونه اقدام تحریک‌آمیز  خودداری کنند تا فضای مثبتی برای مذاکرات مقدماتی جاری حفظ شود.

پیش از این نیز سرتیپ نبیل عبدالله، سخنگوی ارتش سودان در گفت‌وگو با الجزیره گفته بود که مذاکرات جده در حال بررسی سازوکارهای تمدید آتش‌بس است و هیچ توافقی مبنی بر برقراری آتش‌بس دائمی یا مسائل سیاسی را شامل نمی‌شود.

وزارت امور خارجه مصر نیز در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: جمهوری عربی مصر از آغاز مذاکرات مقدماتی میان نمایندگان نیروهای مسلح سودان و نیروهای واکنش سریع در جده استقبال می‌کند.

در این بیانیه آمده است: از تلاش‌های عربستان و تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که به تشویق طرف‌های سودانی برای شروع گفت‌وگو کمک کرد، قدردانی می‌کنیم.

وزارت خارجه مصر در ادامه تاکید کرد: مصر امیدواری خود را نسبت به نتیجه مذاکرات و دستیابی به به یک آتش‌بس فراگیر و پایدار که جان ملت برادر سودان را حفظ کرده و ارسال کمک‌های بشردوستانه و امدادی به آسیب دیدگان را تسهیل کند، ابراز می‌کند.

سامح شکری، وزیر خارجه مصر نیز در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب در قاهره خواستار عدم مداخله در امور داخلی سودان شد.

شکری همچنین بر ضرورت تلاش برای حل مساله سودان و متوقف کردن درگیری‌ها در این کشور تاکید کرد.

طرف‌های درگیر در سودان شنبه مذاکراتی را به درخواست عربستان سعودی و آمریکا در شهر جده عربستان آغاز کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->