پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

معاون سازمان حج و زیارت ایران عازم عربستان شد

  • کد خبر: ۱۶۲۸۹۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
معاون سازمان حج و زیارت ایران عازم عربستان شد
معاون امورحج و عمره سازمان حج و زیارت برای پیگیری جدول زمانبندی و روند اجرایی حج به عربستان رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا رضایی پیش از سفر به عربستان، در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت گزارش داد که مقدمات اجرایی حج پیش‌رو در داخل کشور، از قبیل معاینات زائران، ساختار ستاد‌ها و تعیین مدیران مجموعه‌ها طبق جدول زمانبندی انجام شده است. نیرو‌های اعزامی به عربستان نیز در حال پیگیری مسایل اجرایی در کشور میزبان هستند و دراین سفر مواردی که با وزارت حج و عمره، شرکت مطوفی حجاج ایران و برخی هتل‌ها مانده پیگیری و آمادگی آشپزخانه‌ها برای طبخ غذای زائران کنترل خواهد شد.

عمره مذاکره شود

علیرضا عنایتی، مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه نیز آخرین اقدامات انجام شده در حوزه مناسبات دوجانبه بین ریاض و تهران و بازگشایی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های دو کشور و گفتگو‌های صورت گرفته درباره عمره، را تشریح کرد که در ادامه این سخنان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب ـ نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت ـ از مسؤولان سازمان حج و زیارت خواست با توجه به مسؤولیتی که به عهده دارند، ضمن هماهنگی با دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط در کنار برنامه‌های حج، موضوع عمره را نیز پیگیری کنند تا پس ازحج با پیش‌بینی تدابیر لازم و برنامه‌ریزی مناسب برای این سفر زیارتی آمادگی داشته باشند.

سید عباس حسینی، رییس سازمان حج و زیارت از سفر اخیر به سوریه و امضای یادداشت تفاهم میان وزارت گردشگری سوریه و سازمان حج و زیارت با هدف تقویت روابط و همکاری‌ها بین دو کشور در زمینه اعزام زائران از دیگر موضوعات این جلسه بود و اعلام شد که این یادداشت تفاهم به تسهیل در فراهم کردن امکانات لازم و اعزام کاروان‌های زیارتی زائران حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (س) منجر خواهد شد.

دارو‌های حج تحویل هواپیمایی شد

دکتر سید علی مرعشی رییس مرکز پزشکی حج و زیارت اعلام کرد که معاینات پزشکی زائران حج ۱۴۰۲ به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود و ثبت‌نام بیش از ۸۲ هزار و ۱۵۰ نفر انجام شده و معاینات ۷۹ هزار و ۳۰۴ نفر تایید شده است. همچنین یک‌هزار و ۱۰۰ نفر دیگر درحال بررسی وضعیت هستند و ۱۳۹ نفر هم به کمیسون پزشکی ارجاع شده‌اند.

به گفته او، معاینات زائران با همکاری ۴۵۸ پزشک در سراسر کشور انجام شده و معاینات باقیمانده زائران و عوامل نیز در دست اقدام است.

مرعشی افزود: محموله دارو‌های مورد نیاز در عربستان برای انتقال تحویل شرکت هواپیمایی ایران شده است و تزریق واکسن مننژیت به زائران هم با اعلام قیمت آن از سوی وزارت بهداشت آغاز خواهد شد.

بنابر اعلام سازمان حج وز یارت، پرواز‌های حج تمتع از سوم خردادماه آغاز خواهد شد و امسال حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر از ایران به حج اعزام می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->