در بازار تخصصی آبزیان و پروتئین جهت نگهداری و تکه کردن ماهی آموزش تخصصی ارائه میشود.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری مشهد گفت: ازآنجا که یکی از دلایل سرانه پایین مصرف ماهی عدم اطلاع کافی از نحوه تکهکردن ، نگهداری و پخت آن است، تصمیم گرفته شد تا در فروشگاه تخصصی آبزیان و پروتئین آموزش تخصصی موارد یاد شده به شهروندان و مراجعه کنندگان به این بازار ارائه شد.
بهروز کیانی اظهار داشت که ایجاد این فضای آموزشی در فروشگاه یادشده تاکنون با استقبال همشهریان روبهرو شده و میتواند در میان مدت رغبت همشهریان را برای استفاده از گوشت ماهی بیشتر کنید.
وی افزود این آموزشها معمولا در روزهای فرد در دو نوبت، صبحها از ساعت 10 الی 12 و بعدازظهرها از ساعت 18 الی 20 به شهروندان و علاقه مندان بهصورت رایگان ارائه میشود.