تعداد شهروندان مشهدی دارای معلولیت به ۶۰ هزار نفر رسید ثبت‌نام مجدد در آزمون استخدامی ویژه معلولان | زمان آزمون تغییر کرد واریز مبالغ نامشخص بهزیستی برای معلولان (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) سهمیه خراسان رضوی در اولین آزمون استخدامی معلولان سراسر کشور مشخص شد مستمری حق پرستاری فروردین ۱۴۰۳ معلولان همراه با مابه‌التفاوت واریز شد + مبلغ مستمری (۲۷ فروردین) مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی فروردین ۱۴۰۳ معلولان بدون افزایش واریز شد واریز علی‌الحساب کمک‌هزینه معیشت ماده ۲۷ معلولان (۲۶ فروردین ۱۴۰۳) مستمری فروردین ۱۴۰۳ معلولان با افزایش ۳۰ درصدی واریز شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۳) استقرار بیش از هزار صندوق دریافت فطریه در مشهد | مبالغ فطریه به نیازمندان اختصاص خواهد یافت واریز مستمری فروردین ۱۴۰۳ مددجویان بهزیستی شایعه است | مستمری کمیته امداد واریز شد شمار معلولان ذهنی و اوتیستیک در مشهد به بیش از ۱۶ هزار نفر رسید تفاوت فاحشِ حق پرستاری معلولان و حق پرستاری جانبازان در سال ۱۴۰۳ قدرِ سکوت | مراسم آخرین شب قدر ۱۴۰۳ ویژه ناشنوایان برگزار شد + ویدئو اوتیسم چیست؟ | نگاهی به چالش ها و فعالیت ها در حوزه اوتیسم تجهیز و بهره‌برداری از ۲مرکز جدید آموزش طیف اوتیسم در خراسان رضوی واکنش عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به عدم واریز عیدی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد مشهد به مناسبت روز جهانی اوتیسم آبی رنگ خواهد شد کمک هزینه معیشت ماده ۲۷ معلولان واریز شد (یک فروردین ۱۴۰۳) ۵۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان خراسان رضوی احداث می‌شود مابه التفاوت مستمری سال ۱۴۰۲ مددجویان بهزیستی پرداخت خواهد شد
سرخط خبرها

محتوای آموزشی مباحث مناسب‌سازی برای معلولان در دروس مدارس گنجانده شد

  • کد خبر: ۱۶۳۲۰۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
محتوای آموزشی مباحث مناسب‌سازی برای معلولان در دروس مدارس گنجانده شد
در راستای فرهنگ‌سازی مناسب‌سازی در سرفصل‌های محتواهای آموزشی، سه وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش باید ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرایی ماده ۳ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت را اجرا کنند.

غلامرضا رضایی‌فر با اعلام این خبر به شهرآرانیوز افزود: براساس این آیین‌نامه، وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و آموزش و پرورش موظف هستند موضوع مناسب‌سازی را متناسب با هر دوره تحصیلی در سرفصل‌ها و محتواهای درسی خود لحاظ کنند.

وی با اشاره به اینکه باید این ماده در راستای فرهنگ‌سازی مناسب‌سازی اجرا شود، افزود: از زمان تصویب این قانون پیگیری‌ها و مکاتباتی برای فرهنگ‌سازی مناسب‌سازی باید انجام می‌شد، اما اقدام اساسی صورت نگرفت. از سال گذشته با پیگیری‌ سازمان بهزیستی و سازمان بازرسی کشور گزارشی از عملکرد دستگاه‌ها در راستای اجرای قانون خواسته شد که بخشی از این گزارش مربوط به ماده ۱۱ آیین‌نامه مذکور بود. وزارت بهداشت پیرو جلساتی که در گذشته برگزار شده بود، اما ناقص مانده بود، جلسه‌ای برگزار و برای اجرای این ماده اعلام آمادگی کرد.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور یادآور شد: در همین راستا کمیته‌ای با محوریت سازمان بهزیستی و با حضور نمایندگان وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و نمایندگان تشکل‌های فعال معلولان و جانبازان و همچنین کمیته‌ دیگری در دانشگاه توانبخشی وزارت بهداشت با محوریت رئیس دانشکده توانبخشی تشکیل شد.

رضایی‌فر ادامه داد: اولین جلسه در سازمان بهزیستی با حضور اعضای کمیته در راستای اجرای این ماده قانونی روز یکشنبه (۱۷ اردیبهشت‌ماه) برگزار شد و اقدامات اولیه با همت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به جریان افتاد.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور درخصوص همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز اظهار کرد: در آموزش و پرورش باید این ماده قانونی به‌طور مفصل‌تری در زمینه مناسب‌سازی اجرا و متناسب با مقاطع تحصیلی ارائه شود. وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش گزارش‌هایی درباره اقدامات انجام‌شده خود ارائه داده‌اند که البته ناکافی بوده و برای اجرای قانون لازم است اهتمام بیشتری صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->