۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای سبک با ۲ کشته در قرقیزستان (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مطالبه حذف تأثیر قطعی معدل در کنکور روی میز مجلس راز‌های پنهان لبنیات | کدام مفید و کدام مضر است؟ خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای شرق کشور (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع طوفان گرد و خاک خشم و عصبانیت یکی از دلایل تصادفات هولناک محدودیت ترمیم نمرات دوازدهمی‌ها برداشته شد | محاسبه سابقه تحصیلی از سال ۱۳۸۴ سرقت موتورسیکلت از رشتخوار تا مشهد | سندسازی موتور‌های دزدی در آغل گوسفندان تاکید مسئولان آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت‌های معلمان چالش دسترسی راحت به نان در خیابان‌های منتهی به حرم امام رضا علیه‌السلام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود راهکار‌های تغذیه‌ای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به یک بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: ۱۸۵ هزار نیروی جدید در سال جدید جذب خواهد شد | تعیین تکلیف ۳۰۰ هزار معلم در موضوع رتبه‌بندی اعمال محدودیت‌های ترافیکی در خراسان رضوی به مناسبت ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ وزیر آموزش و پرورش: مهم‌ترین نیاز مدارس برای تدریس هوش مصنوعی، تجهیزات است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دمای نوار شمالی کشور پرداخت بیش از ۶۰ درصد پاداش بازنشستگان فرهنگی خراسان رضوی | کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش آموزش و پرورش استان است
سرخط خبرها

شورای امر به معروف، مانع ورود گردشگران به طبس

  • کد خبر: ۱۶۳۲۷
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴
شورای امر به معروف، مانع ورود گردشگران به طبس
حسن رمضانی مدیر کل میراث فرهنگی استان خراسانی جنوبی گفت: با مصوبه شورای امر به معروف و نهی از منکر این استان روز گذشته و همزمان با وفات فاطمه زهرا (س) از ورود تور‌های گردشگری به شهرستان طبس ممانعت شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رمضانی درباره مانع شدن ورود تورهای گردشگری از سوی عوامل انتظامی به استان خراسان جنوبی، گفت: سال گذشته در شهرستان طبس عده‌ای مسافر در ایام عزاداری محرم در کویر این شهرستان با رعایت نکردن حجاب و پخش موسیقی باعث اعتراض مردم شدند و این در حالی بود که این افراد جزو تورهای گردشگری نبودند.

وی افزود: به دنبال این موضوع شورای امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی جلسه‌ای تشکیل و اعضای این شورا اعلام کردند اقامتگاه‌ها در روزهای وفات ائمه و ایام عزاداری باید تعطیل شوند و مسئولان اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری نیز که در این جلسه حضور داشتند اعلام کردند که این راه حل مناسبی در برخورد با موضوع پیش آمده نیست و در شرایطی باید این تصمیم گرفته شود که مستنداتی مبنی بر اینکه این افراد خاطی جزو گردشگران تور مجاز بوده و مرتکب خلاف شده اند وجود داشته باشد و ما به عنوان متولیان امر با افراد خاطی برخورد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اما اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی توضیحات ما را نپذیرفتند و علیرغم مخالفت ما این طرح با رای گیری از اعضای شورا مصوب شد و گفتند این طرح لازم الاجرا است و اقامتگاه‌ها باید در ایام عزاداری‌های عمومی تعطیل شوند و هر کدام در این ایام تعطیل نکنند از سوی اماکن و نیروی انتظامی پلمپ می‌ شوند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان خراسان‌جنوبی عنوان کرد: در سفر اخیر آقای مونسان وزیر میراث فرهنگی‌کشور به شهرستان طبس در حضور امام جمعه این شهرستان در خصوص همین موضوع توضیحاتی ارائه دادیم که باید با افراد متخلف از سوی دستگاه های اجرایی برخورد شود نه اینکه با اصل موضوع گردشگری مخالفت و برخورد شود و با ارائه مستندات افراد متخلف را به ما معرفی کنید تا با آنها برخورد کنیم. ضمن اینکه تا امروز هیچکس هیچ مدرک مستندی مبنی بر اینکه یک تور مجاز و مجوزدار مرتکب تخلف شده باشد و یک اقامتگاه بومگردی مجوزدار قانون را رعایت نکرده باشد به اداره کل میراث فرهنگی استان ارائه نشده است.

شورای امر به معروف، مانع ورود گردشگران به طبس

 

رمضانی تاکید کرد: ما معتقدیم جامعه گردشگری در سایه همراهی و همکاری و احترام متقابل بین گردشگر و جامعه محلی است که رشد و توسعه پیدا می‌کند. اگر کسی تحت عنوان گردشگر به این استان آمده و ارزش‌ها و اعتقادات معنوی مردم را مد نظر قرار نداده و نادیده بگیرد مسلما این گردشگری هرگز منجر به توسعه اقتصادی در استان خراسان جنوبی نخواهد شد بلکه رنجیدگی مردم را در پی خواهد داشت.

وی گفت: متاسفانه روز گذشته نه تنها اقامتگاه‌های بومگردی شهرستان طبس را به استناد همان مصوبه شورای امر و به معروف و نهی از منکر شهرستان طبس تعطیل کردند بلکه مانع ورود گردشگران به این شهرستان شدند ولی خوشبختانه با پیگیری‌های استاندار و رئیس کل دادگستری استان بعد از دو سه ساعت معطلی این اتوبوس‌های گردشگری برای بازدید وارد شهر شدند و در حال حاضر ما مشکلی در این زمینه نداریم ولی مصوبه شورای امر به معروف و نهی از منکر استان همچنان وجود دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی در پایان گفت: برای برطرف‌شدن این مشکل از طریق استانداری به وزارت کشور نامه نگاری شده و اداره کل میراث فرهنگی استان از طریق سازمان پیگیر این مصوبه شده تا بتوان با همکاری همه دستگاه‌ها شیوه‌ای انتخاب کنیم که هم با متخلفان در حوزه گردشگری که ارزش‌های مردم را رعایت نکردند برخورد شود و هم مشکلات بر سر راه گردشگری برداشته شود.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->