فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: عضویت اوکراین در ناتو روی میز نیست

  • کد خبر: ۱۶۳۳۹۸
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: عضویت اوکراین در ناتو روی میز نیست
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با این استدلال که همه چیز در جنگ اوکراین به تدارکات نظامی غرب به کی یف بستگی دارد ادعا کرد که درگیری بین روسیه و اوکراین می تواند ظرف چند روز پایان یابد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آرتی، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی اسپانیایی La Sexta  گفت: "من می دانم چگونه جنگ را فوراً پایان دهم. کمک های نظامی به اوکراین را متوقف کنید چند روز بعد اوکراین باید تسلیم شود. همین. جنگ تمام می شود.

بورل اذعان داشت که البته این نتیجه ای نخواهد بود که اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای غربی می خواهند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مدعی شد که پایان فوری درگیری با چنین شرایطی باعث "اشغال" اوکراین و "تبدیل به کشور دست نشانده" می شود که "از آزادی های خود محروم شده است".

او گفت: "آیا ما می خواهیم جنگ اینگونه تمام شود؟"

بورل سپس در ادامه یافتن خصومت ها مسکو را مقصر دانست و گفت که روسیه بارها تاکید کرده است که تا دستیابی به تمام اهداف کارزار نظامی خود متوقف نخواهد شد.

او همچنین از تلاش‌های صلح چین و برزیل انتقاد کرد و مدعی شد که آنها از واقعیت جدا هستند.

رئیس سیاست خارجی بروکسل گفت: «هرکسی که می‌گوید صلح می‌خواهد باید بگوید... من می‌خواهم روسیه از اوکراین خارج شود.» او گفت: «کسانی که می‌گویند: «من صلح می‌خواهم و بهترین چیز برای رسیدن به آن این است که اروپایی‌ها از کمک به اوکراین دست بردارند»... صادقانه بگویم، من نمی‌دانم در چه دنیایی زندگی می‌کنند.

کی یف به سرعت به سخنان بورل واکنش نشان داد و او را به داشتن "تاکید اشتباه" در سخنرانی خود متهم کرد.

میخائیل پودولیاک، معاون رئیس‌جمهور ولودیمیر زلنسکی، در توییتر اعلام کرد که قطع کمک‌های نظامی غرب «مطمئناً نمی‌تواند فوراً به درگیری پایان دهد». او بدون اشاره به جزئیات ادعا کرد که این فقط به تشدید بیشتر منجر می شود زیرا خصومت ها به "سرزمین های دیگر" سرایت می کند.

سخنان بورل کمتر از یک روز پس از آن بیان شد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز نسبت به تلاش‌های صلح برزیل و چین ابراز تردید کرد. او روز سه شنبه به ال پایس اسپانیا گفت، هر گونه تلاش میانجیگری در حال حاضر بیهوده خواهد بود، زیرا هر دو طرف درگیر هنوز "کاملاً" در جنگ درگیر هستند.

کرملین در اواخر آوریل اعلام کرد که از تلاش‌های بین‌المللی با هدف یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای مناقشه حمایت می‌کند، اما تاکید کرد که اهدافش در این کارزار باید محقق شود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، نیاز به حفاظت از مردم دونباس و همچنین عدم اجرای توافقنامه صلح مینسک ۲۰۱۴-۲۰۱۵ توسط کی یف را به عنوان دلایل آغاز عملیات روسیه علیه نیروهای اوکراینی در فوریه ۲۰۲۲ ذکر کرد. او همچنین گفت که روسیه به دنبال این است: غیرنظامی کردن و غیرنظامی سازی اوکراین. مسکو همچنین کی یف را متهم به انجام هرگونه گفتگوی احتمالی بی‌معنا کرده است، زیرا اوکراین از روسیه خواستار تسلیم تمام مناطقی است که پس از همه پرسی، از جمله آخرین رفراندوم، در پاییز ۲۰۲۲ به آن ملحق شده‌اند.

این سیاستمدار اسپانیایی در مورد اظهارات ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، در مورد پیوستن اوکراین به این نهاد اظهار داشت که همه اعضای بلوک نظامی به رهبری ایالات متحده توافق کرده‌اند که کی‌یف به آن بپیوندد - اما زمان آن هنوز مورد توافق کامل نیست. بورل گفت: «این به دبیرکل ناتو بستگی ندارد، بلکه به کشورهای عضو ناتو بستگی دارد.

بورل گفت که عضویت اوکراین "روی میز نیست" و افزود که کی یف از مدت ها پیش درخواست پیوستن به آن را داده بود و به او گفته شد که این موضوع در حال بررسی نیست.

نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی همچنین گفت: "هیچ وقت موشک های ناتو در اوکراین وجود نداشته است."

استولتنبرگ در مصاحبه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد به واشنگتن پست گفت که «همه» اعضای بلوک موافق هستند که اوکراین به عضویت این اتحادیه درآید، اما «سوال این است که چه زمانی، و من نمی‌توانم جدول زمانی در این مورد به شما بدهم»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->