«ورود آقایان ممنوع» شنبه به صحنه تئاتر می‌رود اهدای عواید نمایشگاه نقاشی شاگردان تارا بهبهانی به کودکان محک معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: خدمت و خادمی به زائران کاری بین‌المللی است هنرمند گرافیست هنر انقلاب اسلامی: نیاز به بازتولید اندیشه شهید آوینی داریم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش ششم) حکمت‌های هزارساله | نگاهی به کتاب «دانش و رامش: شاه بیت‌ها و شاهکار‌های شاهنامه» مینی سریال غرور و تعصب ساخته می شود فیلم‌برداری قسمت جدید فیلم انتقام‌جویان آغاز شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ حضور سرزده رئیس‌جمهور در وزارت فرهنگ و ارشاد + عکس آغاز فرایند داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران انتشار «مثنوی معنوی» مولانا در قطع جیبی دلیل محکومیت شهره قمر، بازیگر سینما، چیست؟ + عکس ساخت یک اقتباس سینمایی از رمان کیمیاگر «پائولو کوئلیو» سریال کمدی لمندگان روی آنتن شبکه دو + زمان پخش و فیلم وقتی سریال پایتخت ۷ آنتن تلویزیون را در فروشگاه‌ها کمیاب می‌کند
سرخط خبرها

ماجرای نویسندگی گروه مشهور «بی تی اس» (BTS)

  • کد خبر: ۱۶۳۶۷۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
ماجرای نویسندگی گروه مشهور «بی تی اس» (BTS)
گروه مشهور «بی تی اس» (BTS) کتابی درباره تاریخچه گروه خود با نام «فراتر از داستان: رکورد ۱۰ساله BTS» می نویسند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انتشارات «فلت‌آیرن» اعلام کرد که گروه مشهور کُره‌ای «بی تی اس» (BTS) کتاب غیرداستانی درباره تاریخچه این گروه را در نهم جولای در کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا منتشر خواهد کرد.

این کتاب که «فراتر از داستان: رکورد ۱۰ساله BTS» نام دارد توسط روزنامه‌نگاری به نام «Myeongseok Kang» و از اعضای گروه «بی تی اس» نوشته شده است. انتشارات «فلت‌آیرن» ناشر این کتاب در ایالات متحده آمریکا و «بیک هیت میوزیک» نیز ناشر این اثر در کره جنوبی خواهد بود.

این خبر درحالی اعلام شد که در چند روز گذشته، گمانه‌زنی‌هایی درباره نویسنده کتاب غیرداستانی که انتشارات «فلت‌آیرن» در تابستان امسال منتشر خواهد کرد در بین طرفداران موسیقی بالا گرفت. این شایعه زمانی به وجود آمد که هفته گذشته کتاب‌فروشی‌ها در ایالات متحده آمریکا متوجه شدند که کتابی با جزئیات نامشخص در نهم جولای منتشر خواهد شد.

طرفداران به دنبال کشف نویسنده این کتاب مبهم به سراغ سرنخ‌های مختلف رفتند و در ابتدا «تیلور سوئیفت» را به عنوان نویسنده این کتاب شناسایی کرده بودند؛ چراکه در ابتدا تاریخ انتشار این کتاب سیزدهم ژوئن معرفی شده بود و سوئیفت از عدد ۱۳ به وفور استفاده می‌کند. علاوه بر این تاریخ نهم جولای به عنوان تاریخ انتشار آلبوم جدید این خواننده مطرح شده است.

اما سیزدهم ژوئن و نهم جولای تاریخ‌های مهمی برای «بی تی اس» نیز محسوب می‌شوند. نخستین ترانه این گروه در سیزدهم ژوئن منتشر شده بود و «آرمی» (طرفدران این گروه) نیز در نهم جولای شکل گرفت. در نتیجه انتشار این کتاب مصادف با دهمین سالگرد شکل‌گیری «آرمی» خواهد بود.

پیش از مشخص شدن عنوان و نویسنده این کتاب و با بالا گرفتن گمانه‌زنی‌ها، این اثر غیرداستانی به فهرست پرفروش‌های آمازون راه یافته بود.

نسخه انگلیسی‌زبان این کتاب به ترجمه «آنتون هور» و «کلر ریچاردز» منتشر خواهد شد و نسخه چاپ‌شده در ایالات متحده با تیراژ یک میلیون نسخه در قالب یک کتاب ۵۴۴ صفحه‌ای و با عکس‌های انحصاری روانه بازار می‌شود.

گروه «بی تی اس» از سال ۲۰۱۳ تاکنون ۹ آلبوم منتشر کرده و در به شهرت رسیدن پاپ کره‌ای در جهان نقش پررنگی را ایفا کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->