آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ناترازی برق و کم‌آبی، تهدیدی برای ترافیک شهری و فضای سبز مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم رتبه مشهد در تفکیک زباله در مبدا بالاتر از میانگین کشوری است | گزارش شهرآرا از دهمین نشست علمی–تخصصی «یک شهر تجربه» سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تا بررسی مدارک دو کاندیدای ریاست شورا، آقای ناصحی همچنان رئیس هستند اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای ششم شهر مشهد در سال پنجم مشخص شدند نگاهی به عمارت ۷۴ ساله شهرداری مشهد | بلدیه ارض اقدس آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت سختی کار، شب‌کاری و تعطیل‌کاری آتش نشانان نیازمند قانون است | مذاکره با دولت و مجلس برای حل مشکل آتش نشانان مشهدی

  • کد خبر: ۱۶۳۷۶۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷
پرداخت سختی کار، شب‌کاری و تعطیل‌کاری آتش نشانان نیازمند قانون است | مذاکره با دولت و مجلس برای حل مشکل آتش نشانان مشهدی
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: شهرداری مشهد در حال حاضر تمامی موارد قانونی مرتبط با حقوق و مزایای نیرو‌های آتش‌نشانی را پرداخت می‌کند و برای پرداخت شب‌کاری، سختی کار و تعطیل کاری مجلس و دولت باید اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید فرهادی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، در خصوص تجمع تعداد محدودی از نیرو‌های آتش‌نشانی اظهارداشت:آتش نشانان ازسال گذشته خواستار پرداخت شب‌کاری، سختی کار و تعطیل کاری هستند که این موارد نیازمند مصوبه قانونی است و دولت باید مجوز پرداخت را بدهد.

وی افزود: طی سال گذشته و امسال جلسات متعددی با نمایندگان مجلس و دولت در تهران و مشهد برای حل مشکل برگزار کرده‌ایم که آخرین جلسه دو هفته قبل بود.
به گفته وی، درمجموع این خواسته‌ها در اختیار شهرداری مشهد نیست و باید از سوی دولت و مجلس قانونی شود که به‌شدت پیگیر این کار هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->