پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

شهردار مشهد: پروژه های شهری در قالب یک بسته ارائه شود

  • کد خبر: ۱۶۳۷۸۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
  • ۲
شهردار مشهد: پروژه های شهری در قالب یک بسته ارائه شود
شهردار مشهد گفت: از معاونت‌ها درخواست دارم در اسرع وقت پروژه‌های آماده بهره برداری و کلنگ زنی را در قالب یک بسته ارائه دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در جلسه آغاز به کار شهردار مشهد اظهار کرد: از شورای محترم شهر بابت انتخاب بنده و آقای اصغری به واسطه زحماتشان در دوران سرپرستی و خدمات معاونین در این مدت تشکر می‌کنم و انشاالله با قدرت و انگیزه دوچندان کار را با یکدیگر ادامه خواهیم داد.

وی افزود: بنده اهل تشریفات نیستم و از مدیران خواهشمندم فقط عزم خود را جزم کنند تا با همت و تلاش مضاعف بتوانیم عقب ماندگی‌های احتمالی را جبران و خدمات ارزنده‌ای ارائه نماییم؛ ما در این مدت ادامه را با قدرت خواهیم رفت و در صورت نیاز؛ اصلاح بودجه را با همکاری شورای محترم شهر به عمل خواهیم آورد.

شهردار مشهد بیان کرد: از معاونت‌ها درخواست دارم در اسرع وقت پروژه‌های آماده بهره برداری و کلنگ زنی را در قالب یک بسته منظم ارائه دهند تا اقدامات لازم انجام شود، همچنین از مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی شهرداری نیز درخواست دارم برنامه ریزی‌های لازم را به انجام برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
0
0
گل بود به سبزه نیز آراسته شد با انتخاب جنابتان...
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
0
0
بنام خدا و باسلام ،جناب آقای مهندس محمدرضاقلندر شریف شهردار محترم جدید شهرمشهدمقدس ، اگر خادمان به ملت همگام با مردم باشند واز دغدغه های آنان مطلع شوند بهتر می‌توانند به مردم خدمت نمایند واین خدمت درصورتی تحقق می یابد که مسئولین درمیان مردم و بامردم باشند یعنی اینکه پشت میز نشینی تعطیل فقط و فقط باوسیلیه نقلیه عمومی مانند مترو و اتوبوس از منزل به محل کار و بلعکس و بامردم نشستن ودردلهای مردم را گوش کردند و به آن عمل نمودن همچون شهد عزیز حاج قاسم سلیمانی سرداردلها، موفق و تندرست باشید در پناه پروردگار متعال و آقا امام رضاع
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->