سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر پیشین ایران در افغانستان: آمریکا افغانستان را گروگان گرفته است

  • کد خبر: ۱۶۴۴۵۸
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
سفیر پیشین ایران در افغانستان: آمریکا افغانستان را گروگان گرفته است
سفیر پیشین ایران در افغانستان گفت: ما و افغانستان اشتراکات زیادی داریم و نمی‌توانیم نسبت به هم بی‌تفاوت باشیم. روابط ایران و افغانستان مملو از تهدید و فرصت است و متاسفانه در دو کشور مغفول مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهادر امینیان، سفیر پیشین ایران در افغانستان در همایش ملی افغانستان و چشم انداز‌های آینده  که امروز ددانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهارداشت: ما با یک پدیده بسیار مهمی روبرو هستیم مسئله افغانستان برای ایران تنها یک مسئله سیاست خارجی نیست و حوزه‌های زیادی را در بر می‌گیرد.

سفیر سابق ایران در کابل خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حضور آقای کاظمی قمی امروز در شرایط بهتری قرار داریم که همه بخصوص دانشگاه باید به ایشان کمک کنیم. ما نمی‌توانیم منتظر باشیم تا موضوع افعانستان خود به خود حل شود.

وی با بیان اینکه امروز افغانستان با مشکلات اقتصادی جدی مواجه است گفت: سیاست امریکا تبدیل افغانستان به کشوری بوده که دستش جلوی دیگران دراز است و آمریکا هنوز افغانستان را گروگان گرفته‌اند.

امینیان خاطرنشان کرد: ما باید هزینه تصمیمات اشتباه آمریکا در حوزه افغانستان را بدهیم. مردم افغانستان باید تصمیم بگیرند چه نوع حکومتی می‌خواهند، ایران حتما نظر خود را به امارت می‌گوید. اما تصمیم گیری با خود افغان‌ها است.

سفیر پیشین ایران در کابل تاکید کرد: تا زمانی که مردم افغانستان فقیر باشند ما با سیل مهاجران روبرو هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->