واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

بهرامی: داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است

  • کد خبر: ۱۶۴۵۷۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
بهرامی: داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است
سفیر پیشین ایران در افغانستان با بیان اینکه داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است گفت: مخالفان طالبان در افغانستان فاقد همگرایی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بهرامی در اولین همایش ملی افغانستان و چشم‌اندازهای آینده که به میزبانی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد اظهارداشت: به نظر بنده طالبان عمده‌ترین سهامدار قدرت در افغانستان هستند.

او در ادامه گفت: در طول این مدرت قدرت طالبان تبدیل به اقتدار نشده است و هیچ کشوری تاثیر تعیین‌کننده‌ای بر طالبان ندارد.

بهرامی معتقد است که مخالفان طالبان در چندین تشکل مختلف و در خارج از افغانستان حضور دارند که این مخالفان فاقد همگرایی هستند.

سفیر پیشین ایران در کابل خاطرنشان کرد: عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان، داعش خراسان است و آنچه که داعش دنبال می‌کند نشان دهنده امنیت شکننده طالبان است.

وی افزود: اختلاف بین جناح‌های سیاسی طالب، جدی و واقعی است. بعید است در میان مدت امکان مهار این اختلافات وجود داشته باشد. طالبان تاکنون مورد شناسایی جامعه بین‌الملل قرار نگرفته و این شناسایی در دستور کار آنان نیز قرار ندارد، زیرا طالبان حاضر به پرداخت برای عضویت در جامعه مدرن نیستند.

بهرامی با اشاره به عدم تمایل طالبان به توافق با گروه‌های مختلف، عنوان کرد: هیچ تمایلی از سوی طالبان برای گفتگو با گروه‌های مختلف و توافق با آن‌ها دیده نمی‌شود.

سفیر پیشین ایران در افغانستان گفت: مناسبات خارجی طالبان فاقد عنصر اعتماد است؛ در سطح منطقه‌ای طالبان علاقه‌مند است که از سوی کشور‌های مختلف به رسمیت شناخته شود.

وی آمریکایی زدایی در منطقه را اقدامی مشترک دانست و ادامه داد: در آمریکازدایی اقتصادی اختلاف نظر وجود دارد؛ در رابطه با اتحادیه اروپا شرایط فرق دارد و سیاست اتحادیه اروپا در رابطه با افغانستان دچار سردرگمی است.

بهرامی ادامه داد: ما در منطقه نظم امنیتی نداریم. تاکنون افغانستان به هیچکدام از... نظم‌های امنیتی تعلق نداشته و عامل همگرایی در موضوع امنیت بین این مجموعه‌ها نبوده هست.

سفیر پیشین ایران در افغانستان خاطرنشان کرد: تعامل با طالبان زیر خط شناسایی است. بازی با گروه‌های افراطی، بازی با امنیت است و همه این بازی را بلدند. افغانستان احتیاج به اجماع ملی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->