تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم
سرخط خبرها

دیدار دختران نوجوان با معاون اول رئیس‌جمهور| مخبر: حضور اجتماعی باید همراه با حفظ کرامت و هویت انسانی باشد

  • کد خبر: ۱۶۵۳۶۳
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
دیدار دختران نوجوان با معاون اول رئیس‌جمهور| مخبر: حضور اجتماعی باید همراه با حفظ کرامت و هویت انسانی باشد
۲۱ نفر از دختران نوجوان فعال اجتماعی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر مهمان معاون اول رئیس‌جمهور بوده و در این دیدار دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر که بعد از یک روز کاری در دفتر خود میزبان دختران نوجوان بود، در این نشست صمیمانه، کشور ایران را دارای بیشترین دختران و زنان تحصیل کرده در سطح منطقه دانست و با اشاره به رشد ۱۱۴ درصدی زنان شاغل در دولت به نسبت ابتدای انقلاب و افزایش ۲۶۰ درصدی بانوان هنرمند و نویسنده و سایر آمار‌های موجود، خاطرنشان ساخت: همه این آمار‌ها نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی برای دختران و بانوان این سرزمین ارزش و احترام فوق العاده‌ای قائل است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: دختران نباید از فعالیت‌های اجتماعی محروم باشند، اما از طرف دیگر نباید که زن مثل یک کالای مصرفی در جامعه مورد سوء استفاده قرار گیرد و کرامت، عزت و هویت انسانی او خدشه‌دار شود.

وی با اشاره به الگو‌های بزرگ دینی ما از جمله زندگی نمونه حضرت زهرا (س) و حضرت معصومه (س) تصریح کرد: با تاسی به زندگی زنان بزرگ دینی مان که در همه ابعاد قابلیت الگو شدن دارند، ما قائل به یک زیست سوم برای‌زندگی‌زنان و دختران جامعه مان هستیم که در آن خانه و خانواده هم پناه گاه امن آنهاست و هم آن‌ها را برای نقش آفرینی ویژه در حوزه‌های اجتماعی همسو با ویژگی‌ها و توانمندی هایشان آماده می‌کند.

مخبر دوره نوجوانی را فرصتی بزرگ برای تمرین کار گروهی، مهارت آموزی، تشخیص مسئله و تلاش برای ارائه راه حل و اقدام، تفکر انتقادی و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی دانست و از آن‌ها خواست با جدیت برای امیدآفرینی، ایجاد تحول در جامعه و آینده‌ای روشن تلاش کنند و از مواجهه با مشکلات نهراسند.

گفتنی است در این دیدار ۲۱ نفر از دختران از گروه‌های فعال اجتماعی ایران زمین در سنین ۱۰ تا ۱۶ سال حضور داشتند که تعدادی از آن‌ها به نمایندگی از دیگران به بیان فعالیت‌ها و دیدگاه‌های خود در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و آموزشی پرداختند و در مقابل توصیه‌ها و تجربه‌های معاون اول رئیس جمهور را شنیده و برای حل برخی مشکلات و چالش‌های شان قول مساعد گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->