هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد
سرخط خبرها

دخترانی شجاع برای ایرانی قوی

  • کد خبر: ۱۶۵۱۱۸
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
دخترانی شجاع برای ایرانی قوی
مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است.

روزی تحت عنوان روز دختر نام‌گذاری شده است که سمبل آن حضرت معصومه (س) هستند؛ دختری که در نبود پدر، مراجعان به ایشان مراجعه کرده و جواب سؤالات بسیار خودشان را دریافت می‌کردند و این نشان می‌دهد که یک دختر می‌تواند چنین نقش عظیمی را ایفا کند و در پیوستن به امام زمانش متحمل سختی‌ها و مشکلات شود و با شجاعت تمام در مقابل آن‌ها بایستد. صفت بارز ایشان مقاومت، صبوری و مجاهدت در راه امام زمانشان است و دختران ما امروز باید به همین صفت‌ها متخلق شوند.

مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است. دخترانی که به این صفت متخلق شوند، در آینده می‌توانند مادرانی باشند که شهیدپروری می‌کنند. پیامبر گرامی اسلام (ص) در روایتی می‌فرمایند خانواده‌ای که دختر در آن وجود ندارد، مصیبت زده است.

ایشان ویژگی‌هایی را برای دختران ذکر می‌کنند که آن‌ها را ممتاز کرده و در جامعه به عنوان عناصر پیشرو و ترقی خواه معرفی می‌کند. وجود دختران این قدر اهمیت دارد که به دنیا آمدن آن‌ها کل تفکرات جاهلی را بر باد داد و حتی قرآن کسانی را که تفکر جاهلی نسبت به دختران داشتند، ابتر خطاب کرد و نشان داد نیروی مولد و تحول آفرین، نیرویی است که اعتقاد به این داشته باشد که دختران جایگاهشان در هستی جایگاه بسیار بالایی است.

حقیقتا باید روی تربیت دختران سرمایه گذاری جدی شود و آن‌ها را به سمت هویت اصلی شان سوق بدهد. امروز ما متوجه هستیم که دشمنان ما از همین عنصر برای نابودی جوامع بشریت استفاده می‌کنند؛ چرا که آن‌ها تصور می‌کنند اگر بتوانند دختران را از مسیر حقیقی و اصلی شان منحرف کنند، می‌توانند به راحتی پایه‌های یک تمدن را به لرزش دربیاورند و نابود کنند.

نکته بسیار مهمی که در تربیت دختران تأثیر دارد، رشد فکری و تقویت تعقل در آن هاست؛ چرا که این‌ها مادران آینده ما هستند و تربیت یک نسل را بر عهده دارند و اساسا مادر، پایه  تمرکز خانواده است. به عبارتی هر چه خانواده سالم تر، جامعه سالم تر. اگر عقلانیت دختر ما رشد کند، هم خودش و هم اهل خانه را می‌تواند از بسیاری از مرارت‌هایی که وجود دارد، رها کند و جلو بی بند و باری‌ها را بگیرد.

اگر آن جنبه عاطفی قوی که دختران دارند، تحت حاکمیت عقل دربیاید، می‌تواند مشکلاتی را که امروز دختران ما گرفتارش هستند، سامان ببخشد و آینده‌ای عالی را برایشان رقم بزند. درنهایت باید بگویم سیستم تعلیم و تربیت حاکم بر آموزش و پرورش، در تربیت دختران نواقص جدی دارد که باید به آن پرداخته شود تا بتواند یک نسل سالم را تحویل جامعه بدهد؛ چرا که تکامل اخلاقی و رفتاری یک جامعه، وابستگی بسیار شدیدی به مادران آن جامعه دارد؛ بنابراین باید روی آن‌ها کار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->