شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران
سرخط خبرها

دخترانی شجاع برای ایرانی قوی

  • کد خبر: ۱۶۵۱۱۸
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
دخترانی شجاع برای ایرانی قوی
مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است.

روزی تحت عنوان روز دختر نام‌گذاری شده است که سمبل آن حضرت معصومه (س) هستند؛ دختری که در نبود پدر، مراجعان به ایشان مراجعه کرده و جواب سؤالات بسیار خودشان را دریافت می‌کردند و این نشان می‌دهد که یک دختر می‌تواند چنین نقش عظیمی را ایفا کند و در پیوستن به امام زمانش متحمل سختی‌ها و مشکلات شود و با شجاعت تمام در مقابل آن‌ها بایستد. صفت بارز ایشان مقاومت، صبوری و مجاهدت در راه امام زمانشان است و دختران ما امروز باید به همین صفت‌ها متخلق شوند.

مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است. دخترانی که به این صفت متخلق شوند، در آینده می‌توانند مادرانی باشند که شهیدپروری می‌کنند. پیامبر گرامی اسلام (ص) در روایتی می‌فرمایند خانواده‌ای که دختر در آن وجود ندارد، مصیبت زده است.

ایشان ویژگی‌هایی را برای دختران ذکر می‌کنند که آن‌ها را ممتاز کرده و در جامعه به عنوان عناصر پیشرو و ترقی خواه معرفی می‌کند. وجود دختران این قدر اهمیت دارد که به دنیا آمدن آن‌ها کل تفکرات جاهلی را بر باد داد و حتی قرآن کسانی را که تفکر جاهلی نسبت به دختران داشتند، ابتر خطاب کرد و نشان داد نیروی مولد و تحول آفرین، نیرویی است که اعتقاد به این داشته باشد که دختران جایگاهشان در هستی جایگاه بسیار بالایی است.

حقیقتا باید روی تربیت دختران سرمایه گذاری جدی شود و آن‌ها را به سمت هویت اصلی شان سوق بدهد. امروز ما متوجه هستیم که دشمنان ما از همین عنصر برای نابودی جوامع بشریت استفاده می‌کنند؛ چرا که آن‌ها تصور می‌کنند اگر بتوانند دختران را از مسیر حقیقی و اصلی شان منحرف کنند، می‌توانند به راحتی پایه‌های یک تمدن را به لرزش دربیاورند و نابود کنند.

نکته بسیار مهمی که در تربیت دختران تأثیر دارد، رشد فکری و تقویت تعقل در آن هاست؛ چرا که این‌ها مادران آینده ما هستند و تربیت یک نسل را بر عهده دارند و اساسا مادر، پایه  تمرکز خانواده است. به عبارتی هر چه خانواده سالم تر، جامعه سالم تر. اگر عقلانیت دختر ما رشد کند، هم خودش و هم اهل خانه را می‌تواند از بسیاری از مرارت‌هایی که وجود دارد، رها کند و جلو بی بند و باری‌ها را بگیرد.

اگر آن جنبه عاطفی قوی که دختران دارند، تحت حاکمیت عقل دربیاید، می‌تواند مشکلاتی را که امروز دختران ما گرفتارش هستند، سامان ببخشد و آینده‌ای عالی را برایشان رقم بزند. درنهایت باید بگویم سیستم تعلیم و تربیت حاکم بر آموزش و پرورش، در تربیت دختران نواقص جدی دارد که باید به آن پرداخته شود تا بتواند یک نسل سالم را تحویل جامعه بدهد؛ چرا که تکامل اخلاقی و رفتاری یک جامعه، وابستگی بسیار شدیدی به مادران آن جامعه دارد؛ بنابراین باید روی آن‌ها کار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->