ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد اعلام شد | منع تردد از ساعت ۲۲ فرداشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) فرهمندی: مشهد یکی از بهترین نقاط برای توسعه فرهنگ در کشورمان است تردد در کمربند سبز مشهد با توجه به هشدار‌های هواشناسی ممنوع شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش مدیریت شهری مشهد برای بارش‌های پیش رو و برودت هوا  افزایش ظرفیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد برای اسکان اضطراری ۷۰۰ بی‌سرپناه عرضه شیلات در دومین فروشگاه تخصصی پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد، ۱۲ تا ۱۸ درصد ارزان‌تر از فضای شهر سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به راهپیمایان ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ شهردار مشهدمقدس: سیاست اصلی دوره ششم در همه حوزه‌ها مردم‌محوری است + فیلم معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: در دومین فروشگاه تخصصی محصولات پروتئینی، اقلام با کمترین قیمت ارائه خواهد شد افتتاح دومین فروشگاه تخصصی عرضه محصولات پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) در شرایط پاک قرار دارد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ میدان شهید کاوه مشهد به چهار راه تبدیل شد + عکس (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) سرویس‌دهی مستمر اتوبوسرانی مشهد در پی سرمای شدید در روز‌های آتی (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) بارش سنگین برف در پیست اسکی شیرباد مشهد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی نیرو‌های خدمات شهری مشهد از عصر شنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش تمامی ظرفیت‌های شهرداری در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) محمدرضا بختیاری به‌عنوان مدیرکل هماهنگی امور مناطق شهرداری مشهد منصوب شد ایمن‌سازی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز تا شهریور ۱۴۰۴ | ۴۰ مجتمع خدمات بین‌راهی جدید در خراسان رضوی افتتاح می‌شود بررسی حادثه سقوط هواپیمای مشهد-تهران در ۴۵ سال پیش | همایی که از مشهد برخاست و دیگر بازنگشت اتمام ۲ پروژه مهم مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

عملکرد شهرداری‌ها و همه متولیان بازآفرینی ارزیابی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۵۶۵۳
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
عملکرد شهرداری‌ها و همه متولیان بازآفرینی ارزیابی می‌شود
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: امسال برای نخستین بار شهرداری‌ها و همه متولیان بازآفرینی در سطح کشور، بر اساس شاخص‌های معین توسط این شرکت ارزیابی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آیینی امروز سه شنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری پایدار خراسان رضوی افزود: بازآفرینی موضوع جدیدی است که نیاز به فرهنگ‌سازی، گفتگو و آموزش دارد و با توجه به آمار خراسان رضوی در خصوص واحد‌های ناپایدار، نوسازی، مقاوم سازی و ایمن سازی سقف‌های لرزان حلقه مفقوده‌ای است که توجه ویژه متولیان به این مهم را در راستای حفظ جان مردم طلب می‌کند.

وی رسیدن به متوسط خدمات شهری را چالش دیگر شهری اعلام کرد و رفع نیاز مردم محروم در این خصوص را از وظایف اصلی شهرداری‌ها و شرکت بازآفرینی شهری دانست.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: استفاده از ظرفیت بند ب تبصره ۱۱ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۱ برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی، فرصتی مغتنم بوده و اولویت شرکت بازآفرینی شهری ایران تکمیل طرح‌های نیمه تمام در سال جاری است.

آیینی یکی دیگر از رویکرد‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران را توانمند سازی فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار و جوانان محلات هدف ذکر کرد.

وی ادامه داد: به دلیل عدم توانایی مردم و عدم رغبت سازندگان در ساماندهی نوسازی مسکن، علاوه بر بسته‌های تشویقی مالی، بسته‌های تشویقی شهرسازانه تهیه و ابلاغ شده است که با توجه به نیاز استان باید از این ظرفیت استفاده کرد و در رده بندی استفاده از تسهیلات استان آن را در رده‌های بالای کشوری قرار داد.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: نتایج اقدامات موثر شهرداری‌ها در حوزه بازآفرینی به ویژه اقداماتی که منجر به نوسازی مسکن در محلات هدف می‌شود و همچنین تامین خدمات مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وحید داعی افزود: ۵۱ شهر در استان خراسان رضوی دارای محلات هدف بازآفرینی هستند که فرمانداران به عنوان رییس و شهرداران به عنوان دبیر کارگروه بازآفرینی هر شهر، اهداف و سیاست‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران و در سطح بالاتر وزارت راه و شهرسازی را پیگیری می‌کنند.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: یک بسته تشویقی شهرسازانه تدوین شده که می‌توان از آن به عنوان فرصتی برای بهره گیری هم استانی‌ها استفاده کرد، این بسته در دولت سیزدهم و در جهت حمایت از مردم تهیه و ابلاغ شده و شرایط مطلوبی را در دریافت تسهیلات به وجود می‌آورد.

داعی افزود: شهرداران و فرمانداران با توجه به نیاز سنجی و آسیب شناسی مناطق خود می‌توانند پیشنهادات خود را در راستای بومی سازی بسته‌ها به دبیرخانه ستاد بازآفرینی استان در اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی ارسال کنند.

وی از شهرداران خواست تا در موضوع صدور پروانه ساختمانی و در اجرای مصوبات، شتاب بخشی و آسان سازی را در اولویت قرار دهند.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: اقدامات موثر شهرداری‌ها در حوزه نوسازی مسکن در تعاملات فی مابین تاثیر گذار و در ارزیابی لحاظ خواهد شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->