وزیر کشور عراق: آماده همکاری با ایران برای تسهیل در تردد، پذیرش و اقامت زائران اربعین‌حسینی هستیم اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات کشور| لیست مشمولان ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد انتقاد رئیس سازمان بازرسی از واردات بی‌رویه| خداییان: صندوق توسعه ملی به خزانه دومِ دولت تبدیل شده است کاخ سفید: برجام در حال حاضر در دستور کار نیست سیدحسن خمینی از یک خبرنگار عذرخواهی کرد + متن نامه حل‌وفصل دو موضوع پادمانی از سوی آژانس اتمی تایید شد رهبر معظم انقلاب: ایران و ترکمنستان خویشاوند و دارای اشتراکات فرهنگی بسیار هستند رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با رهبر انقلاب دیدار کرد «کیم جونگ اون» با ۱۴۰ کیلو خوابش نمی‌برد! مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با سخنرانی رهبر انقلاب برگزار می‌شود پوتین و اردوغان دیدار خواهند کرد مذاکرات وزرای کشور ایران و عراق با محوریت اربعین+ جزئیات آیت‌الله جنتی: فتنه‌های دشمنان شکست خورده است| راه امام خمینی(ره) تا نابودی جبهه باطل ادامه دارد بررسی مفقود‌شدن فرش‌های کاخ سعدآباد در تحقیق و تفحص از نهاد ریاست‌جمهوری قالیباف: از قطعه‌ساز و خودروساز تا مصرف‌کننده و دولت از تولید خودرو ناراضی‌اند| لازمه ثبات اقتصادی، ثبات در تصمیم است+ فیلم اردوغان شنبه آینده سوگند یاد می‌کند امارات از ائتلاف دریایی با آمریکا خارج شد رئیس‌جمهور سابق روسیه: مقامات انگلیس یک هدف نظامی مشروع برای روسیه تلقی می‌شوند رئیس قوه قضائیه: در مواجهه با مجرمی که قابل اصلاح است، بنا را بر اصلاح بگذاریم نه حذف و طرد آن
خبر فوری

وزیر کشور: ۲۴ ساعته‌کردن مرز خسروی را پیگیری می‌کنیم| توافق با عراق برای تقویت زیرساخت‌ها در مرز منذریه

  • کد خبر: ۱۶۶۰۳۳
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹
وزیر کشور: ۲۴ ساعته‌کردن مرز خسروی را پیگیری می‌کنیم| توافق با عراق برای تقویت زیرساخت‌ها در مرز منذریه
وزیر کشور از پیگیری ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی به عنوان یک اولویت نام برد و گفت: برقراری امکان تردد ۲۴ ساعته نیازمند موافقت طرف عراقی برای تامین امنیت لازم است و در حال انجام مذاکره برای دستیابی به توافقات نهایی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در حاشیه بازدید پایانه بین المللی خسروی عنوان کرد: خسروی یک مرز خوب است که از امکانات و زیرساخت‌های مناسبی برای عبور زوار حسینی برخوردار است. سال گذشته این مرز بازگشایی شد و حجم قابل توجهی از زوار از این مرز عبور کردند و امسال هم زوار عزیز می‌توانند خسروی را برای عبور انتخاب کنند.

وزیر کشور عنوان کرد: خوشبختانه با مدیریت استاندار کرمانشاه و کمک دستگاه‌های مختلف، برنامه‌ها، هماهنگی‌ها و اقدامات خوبی در حال انجام است. افزایش زیرساخت‌های اقامتی، بهداشتی-درمانی، تسهیل تردد و سایبان‌ها و دیگر نیاز‌های مرز از جمله اقدامات در حال انجام است.

وحیدی فراهم کردن امکان افزایش تردد زوار از مرز خسروی را از جمله برنامه‌های مهم معرفی کرد و گفت: خوشبختانه طرف عراقی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها برای افزایش تردد زوار اعلام آمادگی کرده است و در مقایسه با سال گذشته شرایط بهتری در مرز خسروی فراهم خواهد شد.

وزیر کشور همچنین عنوان کرد: سال گذشته در برخی روز‌ها بیش از سی هزار نفر از این مرز گذر کردند و با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم در سال جاری این تعداد به صد هزار نفر و حتی بیشتر هم برسد.

وحیدی پیرامون ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی گفت: ما خواهان فراهم شدن این امکان هستیم البته این موضوع نیازمند موافقت نهایی طرف عراقی برای فراهم شدن امنیت برای تردد زوار است و مذاکرات در این زمینه ادامه دارد.

وزیر کشور در مورد توافقات صورت گرفته با طرف عراقی در مورد تقویت زیرساخت‌ها در مرز منذریه گفت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته، توسعه دروازه‌های ورودی مرز، ایجاد سایبان‌ها و تسطیح فضا‌های مورد نیاز در مرز منذریه در دستور کار است و مانند سال گذشته مواکب ما در این مرز مستقر خواهند شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}