تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی
سرخط خبرها

فرمانده نداجا: هر کجای جهان نیاز باشد، حضور پیدا می‌کنیم| ناوگروه ۸۶، اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به‌نمایش گذاشت

  • کد خبر: ۱۶۶۰۶۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
فرمانده نداجا: هر کجای جهان نیاز باشد، حضور پیدا می‌کنیم| ناوگروه ۸۶، اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به‌نمایش گذاشت
فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: با ماموریت ناوگروه ۸۶ سیلی محکمی به صورت دشمن زدیم و پرچم و اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به نمایش گذاشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش در سخنان پیش از خطبه نمازجمعه تهران با اشاره به سفر دور دنیا ناوگروه ۸۶ نیرو دریایی، اظهار داشت: ناو گروه پر افتخار ۸۶ به اذن، ولی زمان از مهر ۱۴۰۱ با حرکت به سمت شرق جهان حرکت کرد و از پنج کشور دوست و برادر مسلمان بازدید کرد. همزمان با میزبانی ما از ناو گروه هندی‌ها در بندرعباس، مهمان هندی‌ها بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در اندونزی اتفاق مبارکی افتاد و علی رغم خواست ما برای پذیرش غیر رسمی به درخواست میزبان به صورت رسمی ناو گروه را پذیرفتند که جا دارد از مردم و نیروی دریایی اندونزی کمال تشکر را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی برای اولین بار در تاریخ وارد اقیانوس آرام شدیم که بر خلاف نامش بسیار ناآرام است و در مسیر خود با وجود طوفان‌های شدیدی که کشتی‌های زیادی غرق شدند با دعای مقام ولایت و مردم علی رغم خواست دشمنان از این اقیانوس به سلامت عبور کرد و پرچم کشورمان در این اقیانوس برافراشت در حالی که طراحان کشورمان هم فکر نمی‌کردند بتواند از اقیانوس آرام عبور کند.

دریادار ایرانی تصریح کرد: در دریا‌ها در حوزه بین الملل و حقوق دریا‌ها ثابت کردند اگر ایرانی قدم برمی دارند به همه قوانین و ملت‌ها احترام می‌گذارد و مانند شما مردم که در تظاهرات‌ها به دشمن سیلی زدید سیلی محکمی به صورت دشمن زدیم و پرچم و اقتدار ایران در حیات خلوت آمریکا به نمایش گذاشتیم.

وی با اشاره به ادامه مسیر ناوگروه ۸۶ تاکید کرد: در تنگه ماژلانژ وارد اطلس شدیم و مسیر ۲۵ هزار کیلومتری را بدون توقف و توکل به خدا و با و آموزش‌ها و بهره از سلسله مراتب طی کردند و در ۱۲۰ سالگرد ارتباط ایران و برزیل وارد ریودوژانیرو شدند و علی‌رغم خواست ما برای توقف سه روزه با درخواست آن‌ها هفت روز در آنجا اقامت داشت.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: ناوگروه، چون نماینده شما و شهدا بودند آموزه‌های دینی را در آنجا به نمایش گذاشتند و در ادامه مسیر از اقیانوس وحشی اطلس و طوفان‌های آن برای اولین بار وارد کیپ تاون در آفریقای جنوبی شدند که مصادف با ماه رمضان بود و در آنجا در نماز مسجد مسلمانان آنجا و به دعوت آن‌ها شرکت کردند و برای اهل سنت مراسم انس با قرآن داشتند تا نشان دهند در ایران زمین همه اقوام و مذاهب یک حرف می‌زنند و آن فرمان ولایت است و از این فرامین عقب نشینی نخواهد کرد.

وی خطاب به مردم ایران گفت: پیام اقتدار شما را به همه کشور‌ها مخابره و دستورات شما را که باید به همه ملت‌ها احترام گذاشت به همه ابلاغ کردیم.  

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در هرکجای جهان نیاز باشد حضور پیدا خواهیم کرد، تصریح کرد: دشمن بداند مردم ما انزوا را نخواهد پذیرفت و انزواگریز و تحریم ناپذیر هستند. ایستادگی‌مردم درسی برای ما بود و آنچه که از فتح خرمشهر آموختیم در این فتح بزرگ مجدد به همه جهان یادآوری کردیم.

امیر ایرانی ادامه داد: این افتخار بزرگ را به جهان اسلام و مردم منطقه هدیه کردیم که بدانند این پرچم ولایت و نبوت به دست مردم ایران به اهتزاز درآمده و در همه پهنه‌های جهانی به نمایش گذاشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->