حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد
سرخط خبرها

فرمانده نداجا: هر کجای جهان نیاز باشد، حضور پیدا می‌کنیم| ناوگروه ۸۶، اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به‌نمایش گذاشت

  • کد خبر: ۱۶۶۰۶۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
فرمانده نداجا: هر کجای جهان نیاز باشد، حضور پیدا می‌کنیم| ناوگروه ۸۶، اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به‌نمایش گذاشت
فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: با ماموریت ناوگروه ۸۶ سیلی محکمی به صورت دشمن زدیم و پرچم و اقتدار ایران را در حیات خلوت آمریکا به نمایش گذاشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش در سخنان پیش از خطبه نمازجمعه تهران با اشاره به سفر دور دنیا ناوگروه ۸۶ نیرو دریایی، اظهار داشت: ناو گروه پر افتخار ۸۶ به اذن، ولی زمان از مهر ۱۴۰۱ با حرکت به سمت شرق جهان حرکت کرد و از پنج کشور دوست و برادر مسلمان بازدید کرد. همزمان با میزبانی ما از ناو گروه هندی‌ها در بندرعباس، مهمان هندی‌ها بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در اندونزی اتفاق مبارکی افتاد و علی رغم خواست ما برای پذیرش غیر رسمی به درخواست میزبان به صورت رسمی ناو گروه را پذیرفتند که جا دارد از مردم و نیروی دریایی اندونزی کمال تشکر را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی برای اولین بار در تاریخ وارد اقیانوس آرام شدیم که بر خلاف نامش بسیار ناآرام است و در مسیر خود با وجود طوفان‌های شدیدی که کشتی‌های زیادی غرق شدند با دعای مقام ولایت و مردم علی رغم خواست دشمنان از این اقیانوس به سلامت عبور کرد و پرچم کشورمان در این اقیانوس برافراشت در حالی که طراحان کشورمان هم فکر نمی‌کردند بتواند از اقیانوس آرام عبور کند.

دریادار ایرانی تصریح کرد: در دریا‌ها در حوزه بین الملل و حقوق دریا‌ها ثابت کردند اگر ایرانی قدم برمی دارند به همه قوانین و ملت‌ها احترام می‌گذارد و مانند شما مردم که در تظاهرات‌ها به دشمن سیلی زدید سیلی محکمی به صورت دشمن زدیم و پرچم و اقتدار ایران در حیات خلوت آمریکا به نمایش گذاشتیم.

وی با اشاره به ادامه مسیر ناوگروه ۸۶ تاکید کرد: در تنگه ماژلانژ وارد اطلس شدیم و مسیر ۲۵ هزار کیلومتری را بدون توقف و توکل به خدا و با و آموزش‌ها و بهره از سلسله مراتب طی کردند و در ۱۲۰ سالگرد ارتباط ایران و برزیل وارد ریودوژانیرو شدند و علی‌رغم خواست ما برای توقف سه روزه با درخواست آن‌ها هفت روز در آنجا اقامت داشت.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: ناوگروه، چون نماینده شما و شهدا بودند آموزه‌های دینی را در آنجا به نمایش گذاشتند و در ادامه مسیر از اقیانوس وحشی اطلس و طوفان‌های آن برای اولین بار وارد کیپ تاون در آفریقای جنوبی شدند که مصادف با ماه رمضان بود و در آنجا در نماز مسجد مسلمانان آنجا و به دعوت آن‌ها شرکت کردند و برای اهل سنت مراسم انس با قرآن داشتند تا نشان دهند در ایران زمین همه اقوام و مذاهب یک حرف می‌زنند و آن فرمان ولایت است و از این فرامین عقب نشینی نخواهد کرد.

وی خطاب به مردم ایران گفت: پیام اقتدار شما را به همه کشور‌ها مخابره و دستورات شما را که باید به همه ملت‌ها احترام گذاشت به همه ابلاغ کردیم.  

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در هرکجای جهان نیاز باشد حضور پیدا خواهیم کرد، تصریح کرد: دشمن بداند مردم ما انزوا را نخواهد پذیرفت و انزواگریز و تحریم ناپذیر هستند. ایستادگی‌مردم درسی برای ما بود و آنچه که از فتح خرمشهر آموختیم در این فتح بزرگ مجدد به همه جهان یادآوری کردیم.

امیر ایرانی ادامه داد: این افتخار بزرگ را به جهان اسلام و مردم منطقه هدیه کردیم که بدانند این پرچم ولایت و نبوت به دست مردم ایران به اهتزاز درآمده و در همه پهنه‌های جهانی به نمایش گذاشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->