چالش‌های فرشاد در پرسپولیس؛ از درگیری با بازیکنان خودی تا انتقادات هواداران دنیامالی: ورزشگاه آزادی از ابتدای سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود سراج، جانشین شجاعی شد استارت لیگ برتر بسکتبال از پنجشنبه (۱۰ مهر ۱۴۰۴) + برنامه بازی‌ها آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا! انحصار صداوسیما در پخش مسابقات ورزشی پایان می‌یابد؟ اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی درمی‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد بی‌تفاوتی مدیران چادرملو به فوتبال‌دوستان یزد | میزبانی سرخابی‌ها از کف رفت شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس
سرخط خبرها

پیراهن و بازوبند کاپیتانی بارسلونا دفن شد! + عکس

  • کد خبر: ۱۶۶۷۱۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
پیراهن و بازوبند کاپیتانی بارسلونا دفن شد! + عکس
پیراهن و بازوبند کاپیتانی بارسلونا، صبح امروز و در مراسمی نمادین در ورزشگاه نوکمپ دفن شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نوکمپ شب گذشته وداعی به‌یادماندنی با هواداران بارسلونا داشت تا برای مدتی طولانی به دلیل بازسازی از میزبانی آن‌ها محروم باشد.
امروز صبح اولین سنگ بنای ورزشگاه جدید نوکمپ در اقدامی نمادین و با حضور خوان لاپورتا، ژاوی هرناندز و سرخیو بوسکتس نهاده شد تا این ورزشگاه به صورت رسمی وارد روند بازسازی شود که قرار است تا پایان سال ۲۰۲۴ طول بکشد.
قرار است این پروژه از تاریخ اول ژوئن کلید بخورد، هرچند این کار رسما از ماه نوامبر سال گذشته میلادی شروع شده و بخشی از طبقه سوم تخریب شده بود.
تمامی افراد حاضر در این مراسم یکی از اشیای به یاد ماندنی را در گودالی که به همین منظور حفر شده بود دفن کردند تا برای همیشه زیر چمن ورزشگاه نوکمپ باقی بماند.
اشیای دفن شده شامل روزنامه‌های ورزشی چاپ روز، یکی از پیراهن‌های این فصل بارسا، بازوبند کاپیتانی، یک توپ، کفش، پرچم بارسا و یک پرچم ایالت کاتالونیا بود.

پیراهن و بازوبند کاپیتانی بارسلونا دفن شد! + عکس
لاپورتا در سخنرانی‌اش در این مراسم گفت: «۱۲۳ سال تاریخ باشگاه بارسا را می‌توان به اشکال مختلف توضیح داد. یکی از آن‌ها صحبت درباره ورزشگاه‌هایی است که در آن‌ها بازی کردیم. در ابتدا در زمین‌های مختلفی در شهر بازی می‌کردیم تا به ورزشگاه استادی دلس کورتس دست پیدا کردیم.
وقتی در سال ۱۹۵۷ به نوکمپ آمدیم، تمام دنیا ما را می‌شناختند. اینجا به معبد ما تبدیل شد، جایی که باعث غرور تمامی هواداران بارسلوناست و ما می‌خواهیم به همین شکل ادامه دهد. ما می‌خواهیم اینجا همان معبدی باشد که در کنار محله لس کورتس بود، جایی که بارسا از سال ۱۹۲۲ در آن زندگی کرده است.

پیراهن و بازوبند کاپیتانی بارسلونا دفن شد! + عکس
ورزشگاه نوکمپ جدید رؤیایی جمعی و میراثی برای فرزندان و نوادگان ما خواهد بود. قوی‌تر از هر زمان دیگری به این ورزشگاه بازخواهیم گشت، چون می‌خواهیم نمادی از روز‌های درخشان و همزمان با جشن تولد ۱۲۵ سالگی این باشگاه باشد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->