نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

تصاویری از حمله پهپادی به مسکو + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۶۹۱۱
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
تصاویری از حمله پهپادی به مسکو + فیلم
شهردار مسکو اعلام کرد در حمله پهپادی نزدیک پایتخت روسیه چند ساختمان مسکونی آسیب دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو گفت صبح امروز (سه‌شنبه، ۳۰ مه) در پی حمله پهپادی در نزدیکی پایتخت روسیه چند ساختمان آسیب جزئی دیدند. به گفته وی، سرویس‌های اورژانس در صحنه حضور یافته‌اند و هیچ مصدومی گزارش نشده است. 

سوبیانین همچنین ضمن درخواست برای دریافت اطلاعات درباره این حادثه از منابع رسمی، گفت ساکنان از دو ساختمانی که مورد اصابت قرار گرفته، خارج شدند. 

او در پیامی تلگرامی نوشت: به دلایل امنیتی در حین کار سرویس‌های اورژانس، اقداماتی برای تخلیه ساکنان چند ورودی در دو منزل مسکونی که مورد اصابت پهپاد قرار گرفتند، انجام شد. به محض پایان کار آن‌ها، ساکنان می‌توانند به آپارتمان‌های خود بازگردند. 

فیلم‌هایی از حمله پهپادی به مسکو

یک سخنگوی سرویس‌های اورژانس به خبرگزاری اسپوتنیک گفت پهپاد به دو ساختمان مسکونی در جنوب مسکو اصابت کرد ولی کسی مجروح نشده است. او درباره شدت آسیب وارده به این ساختمان‌ها توضیح داد نما و شیشه‌های طبقات بالا تخریب شده است. 

«آندری وربیوف» فرماندار منطقه مسکو هم گفته چند پهپاد در حین نزدیک شدن به شهر مسکو پایتخت روسیه سرنگون شدند. وی در اطلاعات تکمیلی افزود ترافیک هوایی عادی است و هیچ پروازی در فرودگاه‌های مسکو لغو یا دچار تاخیر نشده است. 

وربیوف اعلام کرد: «امروز صبح، ساکنان چند منطقه مسکو صدای انفجار شنیدند. این کار دفاع هوایی ما است. چند پهپاد حین نزدیک شدن به مسکو سرنگون شدند». وی از مردم خواست آرام باشند و اطمینان داد سرویس‌های اورژانس مشغول کار هستند. 

به گزارش «اسپوتنیک»، از اوایل این ماه در پی حمله پهپادی اخیر به کرملین در مسکو، پرواز پهپاد در آسمان مسکو و در بسیاری از مناطق روسیه ممنوع شده است. 

به نوشته اسپوتنیک به نقل از گزارش‌های رسانه‌ای، یک پهپاد حامل سه ماده منفجره به داخل آپارتمانی در طبقه چهاردهم ساختمانی مسکونی در خیابان لنینسکی پرواز کرد اما منفجر نشد. 

اوایل ماه مه مسکو اعلام کرده بود اوکراین تلاش کرد با دو پهپاد به اقامتگاه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین حمله کند. این حادثه خسارت جانی نداشت و پهپادها رهگیری و منهدم شدند. 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه گفت پوتین در آن زمان در کاخ کرملین نبود. مسکو این حمله را تروریستی خواند و کمیته تحقیقات فدرال روسیه در ارتباط با تلاش کی‌یف برای حمله به کرملین با پهپاد پرونده تشکیل داد.

ویدئوهای مرتبط درباره این گزارش را اینجا ببینید:

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->