خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید
سرخط خبرها

تصاویری از حمله پهپادی به مسکو + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۶۹۱۱
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
تصاویری از حمله پهپادی به مسکو + فیلم
شهردار مسکو اعلام کرد در حمله پهپادی نزدیک پایتخت روسیه چند ساختمان مسکونی آسیب دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو گفت صبح امروز (سه‌شنبه، ۳۰ مه) در پی حمله پهپادی در نزدیکی پایتخت روسیه چند ساختمان آسیب جزئی دیدند. به گفته وی، سرویس‌های اورژانس در صحنه حضور یافته‌اند و هیچ مصدومی گزارش نشده است. 

سوبیانین همچنین ضمن درخواست برای دریافت اطلاعات درباره این حادثه از منابع رسمی، گفت ساکنان از دو ساختمانی که مورد اصابت قرار گرفته، خارج شدند. 

او در پیامی تلگرامی نوشت: به دلایل امنیتی در حین کار سرویس‌های اورژانس، اقداماتی برای تخلیه ساکنان چند ورودی در دو منزل مسکونی که مورد اصابت پهپاد قرار گرفتند، انجام شد. به محض پایان کار آن‌ها، ساکنان می‌توانند به آپارتمان‌های خود بازگردند. 

فیلم‌هایی از حمله پهپادی به مسکو

یک سخنگوی سرویس‌های اورژانس به خبرگزاری اسپوتنیک گفت پهپاد به دو ساختمان مسکونی در جنوب مسکو اصابت کرد ولی کسی مجروح نشده است. او درباره شدت آسیب وارده به این ساختمان‌ها توضیح داد نما و شیشه‌های طبقات بالا تخریب شده است. 

«آندری وربیوف» فرماندار منطقه مسکو هم گفته چند پهپاد در حین نزدیک شدن به شهر مسکو پایتخت روسیه سرنگون شدند. وی در اطلاعات تکمیلی افزود ترافیک هوایی عادی است و هیچ پروازی در فرودگاه‌های مسکو لغو یا دچار تاخیر نشده است. 

وربیوف اعلام کرد: «امروز صبح، ساکنان چند منطقه مسکو صدای انفجار شنیدند. این کار دفاع هوایی ما است. چند پهپاد حین نزدیک شدن به مسکو سرنگون شدند». وی از مردم خواست آرام باشند و اطمینان داد سرویس‌های اورژانس مشغول کار هستند. 

به گزارش «اسپوتنیک»، از اوایل این ماه در پی حمله پهپادی اخیر به کرملین در مسکو، پرواز پهپاد در آسمان مسکو و در بسیاری از مناطق روسیه ممنوع شده است. 

به نوشته اسپوتنیک به نقل از گزارش‌های رسانه‌ای، یک پهپاد حامل سه ماده منفجره به داخل آپارتمانی در طبقه چهاردهم ساختمانی مسکونی در خیابان لنینسکی پرواز کرد اما منفجر نشد. 

اوایل ماه مه مسکو اعلام کرده بود اوکراین تلاش کرد با دو پهپاد به اقامتگاه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین حمله کند. این حادثه خسارت جانی نداشت و پهپادها رهگیری و منهدم شدند. 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه گفت پوتین در آن زمان در کاخ کرملین نبود. مسکو این حمله را تروریستی خواند و کمیته تحقیقات فدرال روسیه در ارتباط با تلاش کی‌یف برای حمله به کرملین با پهپاد پرونده تشکیل داد.

ویدئوهای مرتبط درباره این گزارش را اینجا ببینید:

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->