گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

چلوکباب در مشهد از ۱۲۰ تا ۲۲۰ هزار تومان | نرخ‌ها هنوز باید ۲۰ درصد گران‌تر شود!

  • کد خبر: ۱۶۶۹۷۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳
چلوکباب در مشهد از ۱۲۰ تا ۲۲۰ هزار تومان | نرخ‌ها هنوز باید ۲۰ درصد گران‌تر شود!
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: از زمانی که گوشت و مرغ گران شده نرخ تمامی اقلام آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها سوخته است. در حال حاضر به دنبال این هستیم تا مجددا نرخ جدید به ما اعلام کنند. این نرخ‌ها باید ۲۰ درصد گران‌تر شود و هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز، حسن امیریان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص قیمت چلوکباب و جوجه کباب در مشهد عنوان کرد: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۹۰ تا ۱۰۸ هزار تومان، چلوکباب لقمه ۳۰۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۱۴۴ تا ۱۵۶ هزار تومان، چلوجوجه کباب ۲۰۰ گرمی در آشپزخانه از ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، چلو مرغ سرخ‌شده در آشپزخانه‌ها از ۸۰ تا ۹۸ هزار تومان قیمت دارد.

وی در خصوص قیمت همین اقلام در چلوکبابی‌ها گفت: قیمت‌ها در چلوکبابی‌ها به دلیل داشتن رومیزی، دستمال کاغذی، نی و شستن ظروف باید ۱۵ درصد گران‌تر باشد. چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی از ۱۳۵ تا ۱۵۰ هزار تومان، چلوکباب لقمه از ۲۰۰ تا ۲۲۸ هزار تومان و چلو جوجه کباب از ۱۰۰ تا ۱۱۵ هزار تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد در خصوص قیمت اقلام در رستوران‌های ۴ ستاره و برند مشهد مانند پسران کریم، معین درباری و ... گفت: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی ۱۹۲ هزار تومان، چلو کباب لقمه ۲۷۰ هزار تومان، چلو جوجه کباب با استخوان ۱۹۰ هزار تومان و چلو جوجه کباب ۲۵۰ گرمی با گوشت شنیسل نیز ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد. این‌ها بالاترین نرخ‌های مشهد در رستوران‌های برند و ۴ ستاره است.

امیریان با اشاره به اینکه قیمت تمامی اقلام به استفاده از نوع برنج قابل تغییر است، افزود: البته این قیمت‌ها بدون ته‌دیگ و دورچین مانند گوجه، خیارشور و کلم سوسنی لحاظ شده است. استفاده از ته‌دیگ، دورچین و ظروف حدود ۳۰ هزار تومان به قیمت تمام اقلام اعم از آشپزخانه و چلوکبابی و رستوران اضافه می‌کند.

وی تاکید کرد: این‌ها نرخ‌های قدیم است که جوجه هنوز گران نشده بود. شنیسل مرغ در زمانی که این نرخ‌ها مصوب شده کیلویی ۸۰ هزار تومان بوده که در حال حاضر به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است که هنوز متاسفانه نرخ جدیدی مصوب نکرده‌اند. از همین رو اگر آشپزخانه یا رستورانی بالاتر از قیمت‌های مصوب می‌دهد به این دلیل است که مواد اولیه خود را گران خریده است.

امیریان تصریح کرد: در حال حاضر مرغ پیدا نمی‌شود و اگر هم یواشکی یا قاچاقی پیدا شود کیلویی ۱۰۰ هزار تومان است. ران مرغ نیز ۱۳۰ هزار تومان شده است. همچنین شایعاتی شنیده شده که گوشت گوساله ۶۰ هزار تومان گران شده و به ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

نرخ تمام غذا‌ها سوخته و باید ۲۰ درصد گران‌تر شود

وی بیان کرد: از زمانی که گوشت و مرغ گران شده این نرخ‌ها سوخته است. در حال حاضر به دنبال این هستیم تا مجددا نرخ جدید به ما اعلام کنند. این نرخ‌ها باید ۲۰ درصد گران‌تر شود و هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->