۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم
سرخط خبرها

استقلال امیدوار به بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا

  • کد خبر: ۱۶۷۱۱۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
استقلال امیدوار به بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا
با بررسی مجدد مدارک نماینده‌های فوتبال ایران برای حضور درلیگ قهرمانان آسیا، احتمال بازگشت استقلال به این عرصه قوت گرفته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال همچنان به بازگشت به آسیا امیدوار است و روزنه‌های حضور دوباره در لیگ قهرمانان آسیا همچنان باز است. در شرایطی که پیش از این عنوان شده بود کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای تا تاریخ ۱۰ خرداد نظر نهایی‌اش را به AFC اعلام خواهد کرد، اما از کنفدراسیون فوتبال آسیا یک روز مهلت گرفته شده تا درمورد اعتراض برخی باشگاه‌های لیگ برتر به صادر نشدن مجوز حرفه‌ای، پاسخ نهایی داده و این جواب به AFC ارسال شود. دلیل این درخواست از کنفدراسیون این است که بررسی دقیق‌تری روی اسناد و مدارک باشگاه‌ها انجام شود.

در همین راستا از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد که کمیته استیناف هنوز درمورد مدارک باشگاه استقلال به جمع بندی نهایی نرسیده و هرچند تاکنون برخی اسناد و مدارک مربوط به این باشگاه بررسی شده، اما قرار است در آخرین جلسه، این کمیته نظر نهایی درمورد تایید یا رد مدارک این باشگاه را ارائه کند.

در همین راستا شنیده می‌شود در این کمیته مدارک شش باشگاه پرسپولیس، تراکتور، فولاد، گل‌گهر، نساجی و سپاهان بررسی نشده و پس از تایید اسناد این باشگاه‌ها در کمیته بدوی، مراتب به صورت مستقیم به AFC ارسال شده است. دپارتمان صدور مجوز نیز قرار است تا شنبه توضیحاتی درمورد وضعیت باشگاه‌ها برای دریافت مجوز حرفه‌ای ارائه کند. اگر کمیته استیناف ادله باشگاه استقلال پیرامون دلایل دیرکرد درپرداخت بدهی استراماچونی را مورد پذیرش قرار دهد و کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز این دلایل را قبول کند، بازگشت استقلال به لیگ قهرمانان آسیا ممکن خواهد شد، اما اگر کمیته استیناف درنهایت به این جمع بندی برسد که مدارک استقلال ناقص و دلایل ارائه شده بابت دیرکرد در پرداخت بدهی استراماچونی مورد پذیرش نیست، درنهایت بار دیگر باشگاه استقلال از حضور درلیگ قهرمانان آسیا منع خواهد شد.

درهمین راستا کاظم اولیایی، یکی از مسئولان در کمیته بدوی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که عمده دلیل سخت گیری کمیته بدوی و کمیته استیناف حضور فردی کره‌ای بر مسند امور است و اگر فدراسیون فوتبال ایران مدارک باشگاهی را بی دلیل مورد تایید قرار دهد، آنگاه ممکن است کل فوتبال ایران با تعلیق مواجه شود که کمیته بدوی و کمیته استیناف در درجه اول منافع فوتبال ایران را در نظر خواهد گرفت و بعد باشگاه استقلال را. با این حال حس امیدواری بالایی نسبت به بازگشت استقلال وجود دارد و اگر مسئله تحریم‌ها و مشکلاتی در راه انتقال پول از ایران به اروپا وجود دارد، مورد قبول واقع شود، باشگاه استقلال به لیگ قهرمانان آسیا بازخواهد گشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->