۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟
سرخط خبرها

کلاهبردار میلیونی از مستاجرهای مشهدی دستگیر شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۷۶۳۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
کلاهبردار میلیونی از مستاجرهای مشهدی دستگیر شد+ جزئیات
فرمانده انتظامی مشهد گفت: متهم به کلاهبرداری سریالی از شهروندان مشهدی با ترفند رهن و اجاره ملک‌های مسکونی با ارقام میلیونی به دام افتاد.
حامد سرادار
خبرنگار حامد سرادار

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان اظهار داشت: در پی ارجاع چند پرونده مشابه به پلیس فتا با موضوع کلاهبرداری در پوشش رهن و اجاره خانه با قیمت نازل در مناطق مختلف شهر مشهد بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی تکمیلی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که شکات به منظور اجاره و یا رهن خانه پس از مراجعه به سایت‌های خرید و فروش کالا به آگهی‌هایی برخورد می‌کردند که قیمت آن‌ها بسیار پایین‌تر از قیمت واقعی در بازار مسکن بود.

نگهبان تصریح کرد: پایین بودن قیمت اجاره بهاء نسبت به بازار، مشتریان را ترغیب به تماس با شخص آگهی دهنده کرده و پس از توافق با وی به بهانه پاک کردن آگهی اقدام به اخذ بیعانه از شاکی ‏کرده و بعد از آن اقدام به پاک‌کردن تبلیغ کرده و دیگر پاسخگوی مالباخته‌ها نبوده است.

وی عنوان کرد: کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و پلیسی و بررسی مستندات جمع‌آوری شده متهم را شناسایی و پس از ردزنی مخفیگاهش با هماهنگی قضایی او را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: متهم ۳۹ ساله در بازجویی‌های به عمل آمده در مواجهه با ادله و مستندات دیجیتالی کشف شده به ۲۴ فقره کلاهبرداری به مبالغی بین ۱۰ میلیون تا ۵۰ میلیون ریال از شهروندان با ترفند اخذ بیعانه برای پاک‌کردن آگاهی در سایت‌های واسطه‌گر خرید کالا و خدمات اعتراف کرد.

نگهبان با بیان اینکه پیگیری پرونده در جهت شناسایی سایر شکات و پرونده‌های احتمالی در دستور کار مأموران قرار دارد، عنوان کرد: افراد سودجو با سوءاستفاده از ثبت آگهی‌های جعلی در سایت‌های مختلف با قیمت‌های پایین‌تر از عرف تعیین شده و استفاده از ترفند‌های خاص و جلب نظر مشتریان در خصوص تضمین معامله، مبالغی را تحت عنوان بیعانه از آن‌ها دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تعهدات خود نیستند.  

وی از شهروندان خواست فریب تبلیغات کلاهبرداران را در فضای مجازی نخورده و قبل از انجام هرگونه معامله نسبت به احراز هویت صاحب املاک و صاحب خانه مطمئن شوند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->