حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقود شدن زن جوان در بلوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش
سرخط خبرها

کلاهبردار میلیونی از مستاجرهای مشهدی دستگیر شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۷۶۳۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
کلاهبردار میلیونی از مستاجرهای مشهدی دستگیر شد+ جزئیات
فرمانده انتظامی مشهد گفت: متهم به کلاهبرداری سریالی از شهروندان مشهدی با ترفند رهن و اجاره ملک‌های مسکونی با ارقام میلیونی به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان اظهار داشت: در پی ارجاع چند پرونده مشابه به پلیس فتا با موضوع کلاهبرداری در پوشش رهن و اجاره خانه با قیمت نازل در مناطق مختلف شهر مشهد بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی تکمیلی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که شکات به منظور اجاره و یا رهن خانه پس از مراجعه به سایت‌های خرید و فروش کالا به آگهی‌هایی برخورد می‌کردند که قیمت آن‌ها بسیار پایین‌تر از قیمت واقعی در بازار مسکن بود.

نگهبان تصریح کرد: پایین بودن قیمت اجاره بهاء نسبت به بازار، مشتریان را ترغیب به تماس با شخص آگهی دهنده کرده و پس از توافق با وی به بهانه پاک کردن آگهی اقدام به اخذ بیعانه از شاکی ‏کرده و بعد از آن اقدام به پاک‌کردن تبلیغ کرده و دیگر پاسخگوی مالباخته‌ها نبوده است.

وی عنوان کرد: کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و پلیسی و بررسی مستندات جمع‌آوری شده متهم را شناسایی و پس از ردزنی مخفیگاهش با هماهنگی قضایی او را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: متهم ۳۹ ساله در بازجویی‌های به عمل آمده در مواجهه با ادله و مستندات دیجیتالی کشف شده به ۲۴ فقره کلاهبرداری به مبالغی بین ۱۰ میلیون تا ۵۰ میلیون ریال از شهروندان با ترفند اخذ بیعانه برای پاک‌کردن آگاهی در سایت‌های واسطه‌گر خرید کالا و خدمات اعتراف کرد.

نگهبان با بیان اینکه پیگیری پرونده در جهت شناسایی سایر شکات و پرونده‌های احتمالی در دستور کار مأموران قرار دارد، عنوان کرد: افراد سودجو با سوءاستفاده از ثبت آگهی‌های جعلی در سایت‌های مختلف با قیمت‌های پایین‌تر از عرف تعیین شده و استفاده از ترفند‌های خاص و جلب نظر مشتریان در خصوص تضمین معامله، مبالغی را تحت عنوان بیعانه از آن‌ها دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تعهدات خود نیستند.  

وی از شهروندان خواست فریب تبلیغات کلاهبرداران را در فضای مجازی نخورده و قبل از انجام هرگونه معامله نسبت به احراز هویت صاحب املاک و صاحب خانه مطمئن شوند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->