نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| کاش زودتر تمام شود این فصل سیاه! ویدئو| بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم گل‌ها | تلاش تا آخرین نفس برای نایب‌قهرمانی! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی برابر خیبر خرم‌آباد حذف زودهنگام و تلخ ساحلی‌بازان ایران از جام جهانی مهرداد محمدی، همچنان خارج از لیست استقلال ۳ رکورد جالب مهدی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا بازی استقلال و چادرملو از شبکه ۳ پخش می‌شود الخاندرو هرناندز، داور ال‌کلاسیکو حمایت مسی از کاپیتان اینتر + عکس پخش زنده بازی ایران و بلاروس در جام جهانی فوتبال ساحلی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین غیبت حسینی مقابل چادرملو | خالدآبادی فیکس شد + عکس دوندگان جاده ولایت به پابوسی امام‌رضا(ع) رفتند + فیلم درباره بازیکنان خراسانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران | مربع موفقیت تاریخ و ساعت بازی هوادار و سپاهان | بازگشت انزونزی به ترکیب طلایی‌پوشان تاریخ و ساعت بازی استقلال و چادرملو | جباری درپی حفظ رکورد پیروزی اختلاف ماتزاری و استقلال بر سر پرداخت دستمزد دستیاران و مالیات حمله تند استقلال به صداوسیما به خاطر پخش بازی از شبکه نسیم درویش به دنبال جانشین افشین پیروانی
سرخط خبرها

افشای دلیل واقعی جا ماندن ریکاردو ساپینتو از پرواز

  • کد خبر: ۱۶۸۲۹۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۵
افشای دلیل واقعی جا ماندن ریکاردو ساپینتو از پرواز
با گذشت چند هفته از خروج ساپینتو از ایران، هنوز ماجرای خروج او از ایران و جا ماندنش از پرواز شایعات فراوانی را به دنبال داشته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، ساپینتو پس از شکست در دربی، وقتی به فرودگاه رسید حدود ساعت ۱۲:۳۰ بود. طبق قانون همه مسافران باید ۲ ساعت قبل از پرواز مقابل کانتر باشند. افرادی که بلیت CIP دارند می‌توانند حدود ۴۰ دقیقه قبل از پرواز در فرودگاه باشند، چون آن‌ها را با ماشین دیگری می‌برند. به همین خاطر ساپینتو، چون خیلی ناراحت بود و دوست نداشت با هواداران روبرو شود، در هتل فرودگاه ساکن شد و از راننده خواست که مدتی آنجا بنشیند، غذایی بخورد و بعد به فرودگاه برود. حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه قبل از پرواز، ساپینتو به CIP رفت. راننده‌اش هم رفت که وسایل را ببرد اعلام کردند گیت بسته شده است.
ساپینتو ناراحت شد، اما متاسفانه آژانس اعلام کرد به خاطر تعطیلات، مسافر تهران-استانبول خیلی زیاد است. افرادی در فرودگاه حضور داشتند که منتظر بودند بلیت یک نفر کنسل شود. گفتند در این شرایط پرواز تورکیش همه را با هم نگاه می‌کند. کاری به اینکه چه کسی CIP است ندارد. همان موقع ۴۵ میلیون تومان قیمت پرواز تورکیش بود. به همین خاطر در آن ۲ ساعت همه افرادی که نیامده بودند بلیت‌شان کنسل و فروخته شده بود. این باعث شد ساپینتو از پرواز جا بماند. او فکر می‌کرد یک ساعت قبل از پرواز هم برود مشکلی ندارد. او اصلا ماشین پیاده نشد. به سالن فرودگاه نرفته بود که کسی بخواهد ببیند حالش خوب است یا بد! به این ترتیب عصبانیت ساپینتو به خاطر نتیجه بازی با کنسلی پرواز بیشتر شد. آژانس هم تایید کرد که متاسفانه این اتفاق افتاده است.
منبع فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->