وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه: استفاده از سلاح هسته‌ای در شرایط ویژه و برای دفاع خواهد بود

  • کد خبر: ۱۶۹۵۵۲
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۹
روسیه: استفاده از سلاح هسته‌ای در شرایط ویژه و برای دفاع خواهد بود
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: سیاست بازدارندگی هسته‌ای روسیه کاملاً تدافعی است و استفاده فرضی از سلاح‌های هسته‌ای به وضوح توسط شرایط فوق العاده در چارچوب اهداف کاملاً دفاعی محدود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ماریا زاخارووا پنجشنبه در نشست خبری در حاشیه بیست و ششمین مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ روسیه گفت: استفاده فرضی روسیه از تسلیحات هسته‌ای ممکن است تنها در شرایط ویژه اتفاق بیافتد و تنها با هدف دفاع خواهد بود.

وی افزود: سیاست بازدارندگی هسته‌ای روسیه کاملاً تدافعی است و استفاده فرضی از سلاح‌های هسته‌ای به وضوح توسط شرایط فوق العاده در چارچوب اهداف کاملاً دفاعی محدود شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: مسکو کاملاً به اصل غیرقابل قبول بودن جنگ هسته‌ای متعهد است.

وی ابراز امیدواری کرد که همه طرف‌های دیگر در بیانیه رهبران پنج کشور هسته‌ای در مورد جلوگیری از جنگ هسته‌ای به شکل پیوسته به این بیانیه پایبند باشند.

زاخارووا در عین حال، تجدید نظر روسیه در تصمیم خود برای تعلیق مشارکت در پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک (استارت جدید) را محتمل دانست و گفت: تنها در صورتی که واشنگتن اراده سیاسی نشان دهد و با حرکت در مسیر تنش‌زدایی و ایجاد شرایط برای ازسرگیری عملکرد کامل معاهده تلاش کند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیش از این ۲۱ مارس ۲۰۲۳ (اول فروردین ۱۴۰۲) اعلام کرده بود که مسکو مشارکت در معاهده استارت جدید را تعلیق می‌کند، اما از آن خارج نمی‌شود.

پوتین تاکید کرد که قبل از بازگشت به بحث درباره ادامه کار در چارچوب معاهده، طرف روسی باید خودش بفهمد که چگونه پیمان استارت، زرادخانه‌های نه تنها ایالات متحده، بلکه سایر اعضای ناتو دارای توان هسته‌ای (بریتانیا و فرانسه) را نیز در نظر می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->