۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واژگونی اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار | اتوبوس حامل مسافران عراقی بود + فیلم (۲۸ خردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۹۸۳۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲
واژگونی اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار | اتوبوس حامل مسافران عراقی بود + فیلم (۲۸ خردادماه ۱۴۰۲)
مديرعامل هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: در ساعت ۶:۱۸ امروز‌ ۲۸ خرداد ماه یک دستگاه اتوبوس زائران عراقی در کیلومتر ۷۰ محور سبزوار به نیشابور با برخورد به دو خودروی پراید واژگون گردید.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ذاکریان در توضیح حادثه برخورد اتوبوس زائران عراقی با دو دستگاه خودروی پراید، گفت: سه تيم عملیاتی به منطقه اعزام شدند.تا لحظه اعلام این گزارش تعداد چهار فوتی و ۳۱ مصدوم گزارش شده است.

جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس حامل مسافران عراقی

همچنین معاون مرکز مدیریت حوادث شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: حادثه واژگونی اتوبوس و تصادف ۲ دستگاه خودرو پراید به طور هم زمان در جاده نیشابور به سبزوار تا کنون چهار کشته و ۳۲ مصدوم بر جای گذاشته است.

سید حمید حسینی افزود: این حادثه ساعت ۶ و ۱۹ دقیقه صبح امروز در ۳۵ کیلومتری جاده نیشابور به سبزوار رخ داده است که برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس و هلیکوپتر از اورژانس ۱۱۵ نیشابور، یک آمبولانس از سبزوار و ۲ دستگاه آمبولانس از هلال احمر نیشابور به همراه خودرو فرماندهی نیشابور در محل حادثه حاضر شدند.

وی ادامه داد: تا کنون در این حادثه چهار نفر کشته و ۳۲ نفر مصدوم شده اند و بررسی‌ها در حال انجام است و چهار مصدوم بدحال با آمبولانس به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل شده اند و کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در حال رسیدگی به وضعیت سایر مصدومان هستند.

معاون مرکز مدیریت حوادث شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: در مواقع بحرانی با حفظ خونسردی با شماره ۱۱۵ تماس گرفته و تا رسیدن کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی به محل، به توصیه‌های درمانی همکاران ارتباطات به دقت توجه و عمل کنید.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه پایگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان به ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به مردم نیشابور می‌پردازد.

علت واژگونی اتوبوس زائران عراقی اعلام شد

در همین باره نیز رئیس پلیس‌راه نیشابور گفت: براثر واژگونی اتوبوس زائران عراقی در محور سبزوار به نیشابور ۴ نفر کشته و ۱۹ تن نیز مصدوم شده‌اند.

سرهنگ علی‌اکبر عرفانی‌مهر خاطرنشان کرد: حوالی ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح امروز در کیلومتر ۶۵ محور سبزوار به نیشابور، اتوبوس زائران عراقی که به سمت نیشابور در حرکت بود بر اثر برخورد با دو خودروی پراید واژگون شد.

وی با تأکید بر اینکه اتوبوس حامل زائران عراقی بوده است، گفت: در این حادثه ۳ تبعه عراق و یک ایرانی جان خود را از دست دادند.

عرفانی‌مهر با اشاره به اینکه در بررسی‌های اولیه مشخص شده تغییر مسیر ناگهانی خودروی پراید باعث واژگونی اتوبوس شده است، بیان کرد: دو خودروی پراید بدون خسارت جرحی بوده‌اند و فقط خودرو‌ها آسیب دیده‌اند.

معاون مرکز مدیریت حوادث شهرستان نیشابور با بیان اینکه در این حادثه علاوه بر چهار کشته، ۱۹ مصدوم داشتیم، اظهار کرد: چهار نفر از مصدومان که هم‌اکنون در بیمارستان تحت درمان هستند، حال مساعدی ندارند و ۱۵ مصدوم دیگر از نظر شرایط عمومی وضعیت پایداری دارند.

سید حمید حسینی گفت: پس از اعلام این حادثه به مرکز اورژانس ۱۱۵ بلافاصله چهار خودروی آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و یک آمبولانس هلال احمر از شهرستان نیشابور و ۲ آمبولانس کمکی از شهرستان سبزوار به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

 

واژگونی اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار | اتوبوس حامل مسافران عراقی بود + فیلم (۲۸ خردادماه ۱۴۰۲)

واژگونی اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار | اتوبوس حامل مسافران عراقی بود + فیلم (۲۸ خردادماه ۱۴۰۲)

واژگونی اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار | اتوبوس حامل مسافران عراقی بود + فیلم (۲۸ خردادماه ۱۴۰۲)

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->