رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به روسیه می‌رود درخواست افغانستان برای افزایش سهمیه حضور بازیکنان افغانستانی در لیگ برتر فوتسال ایران مشهد خانه ابدی هنرمند برجسته موسیقی افغانستان ویدئو | روایت متفاوت دکتر احمدشاه فرهت از خدمات مهاجران به جامعه ایران محمد محقق در رأس هیئتی برای گفت‌و‌گو درباره مهاجران به ایران آمد قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در ۱۰ سال گذشته ۵۲ هزار مهاجر در راه جان خود را از دست داده‌اند | سهم افغانستان ۵ هزار نفر شرایط جدید سفارت افغانستان در تهران برای تثبیت هویت چیست؟ مدیرعامل منطقه آزاد سیستان: تاجران افغان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار استفاده کنند رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری حکومت طالبان: زیرساخت‌های بندر چابهار هنوز به صورت کامل آماده نیست بابک زنجانی با مقام طالبان دیدار کرد | راه‌آهن چین – افغانستان از مسیر ایران راه‌اندازی می‌شود یونیسف با وزارت کشور قراردادی دوساله با محوریت مهاجران امضا کرد | تحصیل دانش‌آموزان اتباع تنها با مدارک اقامتی معتبر امکان‌پذیر است رئیس شورای علمای شیعه افغانستان برای عرض تسلیت، به سفارت ایران در کابل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان از ایران برای ارتقای نظام درمان در افغانستان کمک خواستند  قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نزدیک به ۱۴ هزار تبعه غیرقانونی افغانستانی از کشور اخراج شدند

  • کد خبر: ۱۷۰۰۵۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
نزدیک به ۱۴ هزار تبعه غیرقانونی افغانستانی از کشور اخراج شدند
فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی از طرد و خروج قریب به ۱۴ هزار تبعه غیرقانونی افغانستانی از طریق مرزهای استان خراسان‌رضوی خبر داد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ دوم «مجید شجاع» فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز خاطرنشان کرد: در راستای برخورد قانونی با اتباع کشور‌های خارجی که به صورت غیرقانونی به کشور وارد شده‌اند، مرزبانان در نقاط مرزی و پلیس در داخل کشور نسبت به شناسایی و دستگیری این افراد اقدام کرده اند و طی ۹ روز گذشته نیز ۱۳ هزار و ۸۷۶ نفر از اتباع کشور افغانستان که به صورت غیرقانونی به کشور وارد شده یا سکونت داشته اند، توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد و از طریق مرز دوغارون به نماینده کشور افغانستان تحویل داده شده‌اند.

وی تاکید کرد: اتباع کشور‌های خارجی می‌بایست از طریق دروازه‌های مرزی رسمی و به صورت قانونی وارد کشور شوند و در غیر این صورت، برخورد قاطع قانونی با آن‌ها صورت می‌گیرد.

شایان ذکر است بر اساس آمار موجود، از ابتدا سال جاری و به صورت میانگین، هر هفته بیش از ۸ هزار تبعه غیرقانونی افغانستانی از طریق مرز‌های استان خراسان رضوی از کشور طرد شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->