وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸۰۰ هزار شخص حقوقی صوری در پایگاه اطلاعات سازمان ثبت اسناد شناسایی شد

  • کد خبر: ۱۷۰۳۳۵
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
۸۰۰ هزار شخص حقوقی صوری در پایگاه اطلاعات سازمان ثبت اسناد شناسایی شد
شناسه ملی بالغ بر ۸۰۰ هزار شخص حقوقی شامل شرکت‌های ثبت شده در مراجع ثبت شرکت‌های سراسر کشور، شرکت‌های ثبت شده در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، تشکلها، مؤسسات غیرتجاری و سایر اشخاص حقوقی که اطلاعات اقامتگاه آن‌ها در "پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی" قابل شناسایی نبود، تعلیق شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پریسا نجفی رئیس دبیرخانه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: شناسه ملی بالغ بر ۸۰۰ هزار شخص حقوقی شامل شرکت‌های ثبت شده در مراجع ثبت شرکت‌های سراسر کشور، شرکت‌های ثبت شده در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، تشکلها، مؤسسات غیرتجاری و سایر اشخاص حقوقی که اطلاعات اقامتگاه آن‌ها در "پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی" قابل شناسایی نبود تعلیق شد.

وی افزود: این اشخاص حقوقی که تا کنون نسبت به اصلاح و به روز آوری اطلاعات خود اقدام نکرده اند، به عنوان شرکت صوری شناسایی و شناسه ملی آن‌ها تعلیق شده است.

رئیس دبیرخانه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خاطرنشان کرد: این اقدام در اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه، قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد و آیین نامه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی و نیز سایر قوانین و مقررات از جمله قانون مبارزه با پولشویی و آییننامه مربوطه و قانون مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی و پیرو درج اطلاعیه در جراید و وب سایت‌ها صورت گرفته و شناسه ملی اشخاصی که پس از ارائه مهلت لازم نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام نکرده اند تعلیق شد.

نجفی اظهار داشت: همچنین طی بخشنامه‌ای به تمامی دستگاه‌های اجرایی نیز که اطلاعات خود را در پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی به روز رسانی نکرده اند، فرآیند اصلاح اطلاعات اعلام شده و متعاقب آن حدود ۲ هزار شخص حقوقی شامل وزارتخانه ها، موسسات دولتی، نهاد‌های عمومی غیر دولتی و شرکت‌های دولتی، اطلاعات خود را به روز رسانی کرده اند و شناسه ملی برخی از آن‌ها نیز که ترتیب اثر نداده اند تعلیق شده است.

شایان ذکر است اشخاص حقوقی که شناسه ملی آن‌ها تعلیق شده و امکان دریافت خدمات را ندارند، جهت رفع تعلیق و فعال سازی مجدد شناسه ملی باید به سازمان‌های ثبت کننده خود مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->