تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

ساخت نخستین توربوفن ضد انفجار کشور در خوشاب خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۱۰۶۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
ساخت نخستین توربوفن ضد انفجار کشور در خوشاب خراسان رضوی
فرماندار خوشاب گفت: توربوفن ضدانفجار، برای نخستین بار در کشور، توسط متخصصان شرکت دانش‌بنیان کاریز دوار شهرستان خوشاب خراسان رضوی طراحی و تولید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شم‌آبادی اظهار کرد: این توربوفن ضد انفجار به سفارش شرکت زغالسنگ پروده طبس در ناحیه صنعتی شهرستان خوشاب طراحی و ساخته شده است.

وی با بیان اینکه این توربوفن ضد انفجار برای تصفیه هوا در معادن کاربرد دارد، تصریح کرد: پیش از این، دانش فنی ساخت این توربو فن تنها در اختیار چند کشور بود که هم‌اینک با ساخت این دستگاه در کشور، گام مهمی در راستای خودکفایی از واردات آن برداشته شده است.

فرماندار شهرستان خوشاب گفت: یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در ناحیه صنعتی این شهرستان، در زمینه بومی‌سازی دانش ساخت انواع الکتروموتور، تجهیزات ضدانفجار و هند لامپ ضدانفجار فعالیت دارد.

شم آبادی افزود: سال گذشته نیز زمینه صادرات لامپ‌های ضد انفجار تولیدی این شهرستان، در راستای تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین فراهم شده بود.

ساخت نخستین توربوفن ضد انفجار کشور در خوشاب خراسان رضوی

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان نیز گفت: دانش فنی ساخت این توربوفن در اختیار کشور‌های آمریکا و آلمان بوده است که هم اینک توان تولید آن در کشور ما نیز محقق شده است.

مسلم ملایی افزود: طراحی توربوفن ضد انفجار یک سال زمان برده و تولید این دستگاه ۱۹۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه داشته است.

وی ادامه داد: توربوفن ضد انفجار در معادن، تونل‌های جاده، مناطق پرخطر گازی که خطر انفجار وجود دارد و برخی دیگر از صنایع کاربرد دارد.

عمده تولیدات این شرکت دانش بنیان در حوزه انواع الکتروموتور و تجهیزات ضد انفجار مورد استفاده در صنایع کشور به ویژه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است.

به گفته فرماندار خوشاب، زیرساخت‌‎های ناحیه صنعتی این شهرستان شامل آب، برق، گاز و خطوط تلفن از سال‌های گذشته فراهم شده و این منطقه مهیای جذب سرمایه گذاران است.

سلطان آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->