شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: در کجای دنیا یک کرسی پارلمان، ۵۲ کاندیدا دارد؟

  • کد خبر: ۱۷۱۱۵
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
  • ۱
آیت‌الله علم‌الهدی: در کجای دنیا یک کرسی پارلمان، ۵۲ کاندیدا دارد؟
امام جمعه مشهدمقدس گفت: هر کرسی در مجلس برای مشهد، ۵۲ کاندیدا دارد یعنی برای یک کرسی ۵۲ نفر رقابت می‌کنند. این ردصلاحیت رقابت را از بین برد؟
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما در خطبه نخست درباره مصادیق تقوا در زندگی خانوادگی بود؛ مصداق تقوا عملکرد هر یک از همسران به وظیفه و تکلیف زندگی مشارکتی خود است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در مقام تقسیم وظیفه و تکلیف زن و مرد در کانون خانواده عرض شد کفالت زندگی برعهده مرد و مدیریت زندگی برعهده زن است و در زمینه کفالت مردان نکاتی ارائه شد. خانواده، آرامشگاه است و در این کانون باید آرامش برای افراد خانواده فراهم بشود و این خانواده کانون پرورش و تربیت انسان‌هایی است که در آینده سازنده جامعه بشری هستند.

آیت الله علم‌الهدی گفت: فداکاری زن در کنار مرد مربوط به تامین آرامش و مدیریت آرامش زندگی است؛ اگر این آرامش در زندگی حاکم باشد طبیعی است مرد در فعالیت‌های بیرونی و اجتماعی خود نیز انسان موفقی خواهد بود.

امام جمعه مشهدمقدس در ادامه با اشاره به اینکه در دهه مبارکه فجر و ایام الله پرفضیلت پیروزی انقلاب مقدس اسلامی هستیم تصریح کرد: در مورد پیروزی انقلاب مقدس اسلامی برای آن بخش از شما عزیزان که بحمدالله جوان و یا میانسال هستید و آن روز و زمان را درک نکرده و به روایت تصویر و صدا مورد توجه قرار دادید نقاط خاصی است که در قالب تصویر و صدا نمی‌گنجد و باید این نقاط خاص به مناسبت این ایام برای شما عزیزان توضیح داده شود.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه ابزار و عامل اجرایی پیروزی انقلاب چه بود؟ افزود: پیروزی انقلاب حاصل مشیت الهی و رهنمود‌های پیامبرگونه امام قهرمان‌ساز ما بود، اما عامل اجرایی این پیروزی انقلاب چه بود؟ حکومتی تا دندان مسلح و مردمی با دست خالی را شاهد بودیم.

وی تصریح کرد: تنها عامل اجرایی پیروزی انقلاب، خود مردم بودند؛ همافرانی که روز نوزدهم بهمن با امام بیعت کردند، دستشان از اسلحه خالی بود و تنها یک ابزار داشتند و آن هم غیرت و حمیت و دین و عشق امام و انقلاب بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: راهپیمایی مردم و تظاهرات مردم در آن ایام بنحوی بود که یک طرف صف گاردی‌ها بود و صف دیگر مردمی بودند که با دست خالی مرگ بر شاه گفتند و پیش می‌رفتند و این حرکت مردمی و وجود مردم بدون سلاح و با دست خالی، انقلاب را به پیروزی رساند و ثابت کرد که انقلاب اسلامی به تعبیر امام راحل، پیروزی خون بر شمشیر است.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه در انقلاب اسلامی گوشت و پوست و استخوان بر گلوله پیروز شد تاکید کرد: این انقلاب اگر دوام نیز آورده باز هم عامل اصلی‌اش حضور مردم در صحنه بود آن که دشمن در قدرت نظام تحلیل می‌کند، میزان حضور مردم در صحنه است؛ دشمنی آمریکا با مردم ما بخاطر حضور مردم ما در صحنه انقلاب و در حمایت از امام و رهبری انقلاب است.

وی گفت: این حضور را باید حفظ کنیم، زیرا ابزار انقلاب است و انقلاب ما را به پیروزی رساند و ۴۱ سال نیز ادامه داد و بعد از این نیز عامل اجرایی تداوم انقلاب ما حضور در صحنه است و مانورگاه این حضور راهپیمایی ۲۲ بهمن و دیگری شرکت در انتخابات است؛ راهپیمایی ۲۲ بهمن امتیازش این است که چهلم سردار رشید شهید سپهبد سلیمانی نیز با آن مقارن شده است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: با این امتیاز بایستی شرکت شما مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به مراتب قوی‌تر و نیرومندتر از همه سال‌ها باشد؛ هر سال دهه فجر را از ۱۲ تا ۲۲ بهمن می‌گیریم، اما امسال دو دهه فجر داریم، اما دهه فجر دوم با راهپیمایی ۲۲ بهمن آغاز و روز دهم این دهه با انتخابات به پایان می‌رسد.

علم‌الهدی بیان کرد: مشارکت مردم در انتخابات باید کپی دومی از راهپیمایی ۲۲ بهمن و با همان شور و هیجان باشد؛ تمام دشمنی دشمن به دلیل همین حضور است و درصدد است کاری کند که یکی از ایام الله یعنی مشارکت در انتخابات و یا راهپیمایی ۲۲ بهمن را خنثی کند و از اینک شروع کرده و به مسئله شورای نگهبان و رد صلاحیت برخی کاندیدا‌ها ورود کرده و می‌گوید این انتخابات نیست و انتصابات و گزینشی است و می‌خواهد این را تبلیغ و ترویج کند.

وی افزود: رد صلاحیت از بین بردن رقابت‌هاست؟ عده‌ای رد و عده‌ای تایید شدند؛ در مشهد ما مجلس ۵ کرسی بیشتر ندارد؛ هر کرسی در مجلس برای مشهد، ۵۲ کاندیدا دارد یعنی برای یک کرسی ۵۲ نفر رقابت می‌کنند. این ردصلاحیت رقابت را از بین برد؟ ابتدا که برای هر کرسی ۱۰۰ نفر داشت و امروز به ۵۲ نفر رسیده است. در کجای دنیا یک کرسی پارلمان، ۵۲ کاندیدا دارد.

امام جمعه مشهدمقدس تاکید کرد: دشمن می‌خواهد مسئله مشارکت مردم در انتخابات را از بین ببرد؛ آنچه مایه تاسف است این است که یک عده از داخل مملکت با دشمن همصدا شوند و حرفی که دشمن می‌خواهد را بزنند و بگویند انتخابات تشریفات است. مقام معظم رهبری در سخنرانی گذشته خود به آیه‌ای از قرآن مجید اشاره فرمودند.

وی بیان کرد: اینکه بگویند در شورای نگهبان جناح‌گرا هستند و افراد را رد‌صلاحیت می‌کنند این نوع حرف زدن به شش مجتهد عادل صحیح است؟ ۶ مجتهد عادل آیا این گونه عمل می‌کنند که دین خود را بفروشند و جناح‌گرا باشند؟
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
0
1
سلام البته درهیچ کجای دنیادیده نشده که برای یک کرسی 52نعرثبت نام شده باشندچراکه درکشورهای توسعه یافته هرآنکس که خودرامتخصص ومتعهدمیداندومیداندکه ازعهده مسئولیت نمایندگی مجلس برمی آیدولی متاسفانه شورای نگهبان چنان سهل گرفته که هربی سوادی چون بنده وهربی تخصص وبی تعهدی براحتی بتواندثبت نام کندبه امیدروزیکه تعهدوتخصص مکمل یکدیگروایرانمان را آبادترکنیم به لطف وعنایت خداوندآمین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->