آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور روسیه: اولویت اصلی ما ادامه عملیات‌های نظامی در اوکراین است

  • کد خبر: ۱۷۱۲۲۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۷
رئیس جمهور روسیه: اولویت اصلی ما ادامه عملیات‌های نظامی در اوکراین است
رئیس‌جمهوری روسیه با تاکید بر اینکه عملیات نظامی کشورش در اوکراین در راس اولویت‌های کاری او در طول روز قرار دارد، اطمینان کامل خود را نسبت به دستیابی کشورش به تمام اهداف عملیات نظامی ابراز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه یکشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به سوالی درباره زمانی که به پیگیری پیشرفت عملیات نظامی اختصاص می‌دهد، گفت که این "از ابتدای روز کاری تا پایان آن در راس دستور کار او قرار دارد."

رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد که افزایش سرعت و حجم تولید تسلیحات برای برآورده کردن الزامات عملیات نظامی نباید بر تعهدات اجتماعی در قبال شهروندان تأثیر بگذارد.

وی گفت: ما همیشه به دنبال حمایت مالی هستیم تا سلاح و مهمات با سرعت مناسب و اندازه و کیفیت مناسب تولید شود و در عین حال به تمام تعهدات اجتماعی خود در قبال میهن، مردم و حل مشکلات اجتماعی از جمله بخش بهداشت، ساخت و ساز و راهسازی و آموزش عمل کنیم.

پوتین افزود: "همه چیز باید هماهنگ باشد و تلاش ما برای تقویت توان دفاعی کشور نباید به مهمترین و اساسی‌ترین چیزی که اقتصاد است، آسیب برساند."

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->