توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه به درخواست واشنگتن برای استرداد پریگوژین واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۷۱۸۰۲
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
روسیه به درخواست واشنگتن برای استرداد پریگوژین واکنش نشان داد
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور هیچ یک از شهروندان خود را به کشور دیگری تحویل نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماریا زاخارووا در پاسخ به اخباری مبنی بر تمایل آمریکا برای درخواست استرداد یوگنی پریگوژین گفت: با توجه به جنبه حقوقی مربوط به استرداد، می‌توانم بگویم که هیچ شهروند روس قابل استرداد به کشور دیگری نیست و پریگوژین حق دارد روی کمک روسیه برای محافظت از او در برابر تلاش‌های غیرقانونی در خارج از کشور برای مسئول دانستن او در خارج از کشور حساب باز کند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر گفته بود: «ایالات متحده به دنبال استرداد پریگوژین در صورتی است که او به کشوری برسد که با آن توافقنامه استرداد دارد، اما بلاروس این موضوع را اعمال نمی‌کند».

«الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس دیروز سه شنبه در سخنانی تأیید کرد که «یوگنی پریگوژین»، فرمانده گروه نظامی خصوصی «واگنر» روز سه شنبه وارد کشورش شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->