راه حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک
سرخط خبرها

احتمال وزش باد شدید و انتقال گرد و خاک در برخی نقاط کشور (۹ تیر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۱۹۰۵
  • ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
احتمال وزش باد شدید و انتقال گرد و خاک در برخی نقاط کشور (۹ تیر ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار پراکنده در ۵ استان و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک همچنین انتقال گرد و خاک از کشور همسایه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۹ تیر) در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ارتفاعات اردبیل، ارتفاعات هرمزگان و ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار پراکنده و وزش باد و در سایر مناطق کشور جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود. 

وی افزود: شنبه (۱۰ تیر) علاوه بر این مناطق با نفوذ جریانات به نسبت خنک شمالی از سوی دریای خزر در گیلان، مازندران، شرق اردبیل و برخی مناطق گلستان نیز بارش باران رخ می‌دهد. 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا یکشنبه (۱۱ تیر) در گیلان، مازندران و ارتفاعات گلستان بارش خفیف رخ می‌دهد. دوشنبه و سه‌شنبه (۱۲ و۱۳ تیر) در ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده رخ داده و در سایر مناطق کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود. 

وی تاکید کرد: هوای استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل طی روز‌های شنبه و یکشنبه بین ۳ تا ۵ درجه خنک می‌شود. 

ضیاییان گفت: وزش باد و گاهی باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک طی پنج روز آینده پدیده غالب در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور است. این وضعیت دوشنبه و سه‌شنبه در مناطق فوق تشدید می‌شود. همچنین طی پنج روز آینده در نوار غربی کشور نیز افزایش سرعت وزش باد و خیزش گردوخاک محلی یا انتقالی از سوی عراق دور از انتظار نیست. 

وی افزود: از بعد از ظهر شنبه تا دوشنبه در جنوب تهران، قم و شمال و شرق اصفهان نیز سرعت وزش باد افزایش یافته که در برخی از این مناطق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. 

ضیاییان گفت: شرق دریای عمان در پنج روز آینده، دریای خزر شنبه و خلیج فارس از شنبه تا دوشنبه به نسبت مواج است. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۰ تیر) صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعت‌ها وزش باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ و روز یکشنبه (۱۱ تیر) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۹ و ۱۰ تیر) اهواز با دمای ۴۷ و ۴۶ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۷ و ۸ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->