پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت قسطی جرائم رانندگی تمدید شد

  • کد خبر: ۱۷۲۲۷
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶
پرداخت قسطی جرائم رانندگی تمدید شد
رئیس پلیس راهور از تمدید مهلت طرح تقسیط جرایم رانندگی برای مالکان وسایل‌نقلیه‌ای خبر داد که به علت تخلف با مبالغ بالای یک میلیون تومان در پارکینگ توقیف هستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سیدکمال هادیانفر درباره تقسیط جرایم خودرو‌های توقیفی، اظهار کرد: مالکان وسایل نقلیه‌ای که به علت تخلف با مبالغ بالای یک میلیون تومان در پارکینگ توقیف هستند، می‌توانند تا پایان سال از فرصت تقسیط جرایم استفاده کنند.

رئیس پلیس راهور افزود: مهلت طرح تقسیط تا پایان دی بود که به علت درخواست هموطنان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این مهلت تا پایان اسفند ۹۸ تمدید شد و هموطنان می‌توانند از این تسهیلات که فرصت یک ساله را برای پرداخت جرایم فراهم می‌کند، استفاده کنند.

وی درباره اینکه این تسهیلات شامل چه کسانی می‌شود، گفت: این تسهیلات با هدف ترخیص خودرو‌های توقیفی متعلق به اقشار ضعیف که برای امرار معاش از آن استفاده می‌کنند در نظر گرفته شد بنابراین اساساً این امکان برای جرایم بالای یک میلیون تومان اجرا شد که تاکنون بالغ بر ۵۰ هزار وسیله‌نقلیه ترخیص شده‌اند و بر اساس فرم تعهد، یک سال فرصت پرداخت دارند.

این مقام پلیس راهور با اشاره به دلایل مختلف توقیف خودروها، تصریح کرد: حدود ۶۰۰ هزار وسیله‌نقلیه به دلایل مختلف از جمله قضائی در سراسر کشور توقیف هستند که از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار وسیله‌نقلیه به علت جرایم بالا توقیفند.

هادیانفر ادامه داد: با توجه به اینکه تنها این بخش از توقیف‌ها در حوزه اختیارات راهور است تنها در این بخش امکان رفع توقیف وجود دارد و کسانی که به دلیل شاکی خصوصی، دستورات قضائی یا هزینه بالای پارکینگ قادر به رفع توقیف نیستند، در حوزه اختیارات راهور نیست.

در روز‌های برفی از سفر‌های غیرضروری بپرهیزید

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی همچنین با اشاره به هشدار هواشناسی درباره کاهش شدید دما در روز‌های آتی، متذکر شد: در محور‌های شمالی و غربی کشور که بارندگی دارند با همکاری راهداری و سازمان‌های مربوطه تاکنون مشکلی نداشته‌ایم، اما در روز‌های آینده، محور‌هایی که دچار کولاک و لغزندگی هستند شب‌ها مسدود است و اجازه تردد در آن‌ها وجود ندارد.

وی درباره وضعیت تصادفات در زمستان امسال نیز عنوان کرد: نگرانی عمده ما ناوگان حمل و نقل عمومی است، در طرح کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت که برای ناوگان عمومی اعمال کردیم توقع داریم دیگر در این بخش حادثه‌ای رخ ندهد.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->