پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافقت هیات دولت با ترخیص هزار و ۴۸ دستگاه خودرو از گمرک

  • کد خبر: ۱۷۲۳۴
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰
موافقت هیات دولت با ترخیص هزار و ۴۸ دستگاه خودرو از گمرک
رییس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق بازرگانی تهران گفت: پنج هزار خودرو در گمرک متوقف شده است که با رایزنی بخش خصوصی با ترخیص یک هزار و ۴۸ دستگاه خودرو موافقت شده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد لاهوتی» با بیان اینکه خودرو‌های متوقف شده در گمرک چند دسته است، افزود: یک گروه، خودرو‌هایی که بدون ثبت سفارش وارد کشور شده‌اند و مدتهاست که در گمرک بلاتکلیف مانده اند و هنوز در مورد آن‌ها تصمیم قطعی اتخاذ نشده؛ اما هیات دولت مصوب کرده که در مورد این خودرو‌ها نیز تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: گروه دیگر خودرو‌هایی که برای آن‌ها ثبت سفارش صورت گرفته، اما ثبت سفارش آن‌ها ابطال شده است.

رییس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق بازرگانی گفت: خودرو‌هایی که در جلسه اخیر هیات دولت با ترخیص آن‌ها موافقت شد، خودرو‌هایی است که ثبت سفارش دارند و در یک بازه زمانی که دولت مهلت داده بخشی از تشریفات قانونی ترخصی آن‌ها انجام شد تا از گمرک خارج شوند، اما با وجود پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، به دلیل طولانی شدن تشریفات ترخیص، برگه سبز آن‌ها پس از مهلت قانونی صادر شده و آن‌ها اجازه خروج پیدا نکرده‌اند.

لاهوتی با بیان اینکه تعداد خودرو‌های متوقف شده در گمرکات به حدود پنج هزار دستگاه می‌رسد، گفت: براساس نشست آذرماه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران، مساله رسوب خودرو‌ها و تبعات آن، توسط نمایندگانی از انجمن واردکنندگان خودرو مطرح شد و پس از آن، مکاتبات متعددی از سوی کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات و معاونت کسب وکار اتاق تهران انجام شد.

وی افزود: پیشنهادی برای رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تنظیم و برای حل این مساله با قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی و وزیر امور اقتصادی و دارایی مکاتبه شد و در نهایت با پیگیری دبیرکل و رییس اتاق تهران و طرح این پیشنهادات در هیات دولت با ترخیص یکهزار و ۴۸ دستگاه خودرو موافقت شده است.

به گفته لاهوتی، برای سایر خودرو‌های دپو شده نیز گفته می‌شود تعیین تکلیف نهایی انجام خواهد شد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->