تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد
سرخط خبرها

واگذاری ایران ایرتور باطل نشد

  • کد خبر: ۱۷۲۳۸
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
واگذاری ایران ایرتور باطل نشد
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: واگذاری ایران ایر تور باطل نمی‌شود هیات واگذاری تمام فرآیند واگذاری این شرکت را بررسی کردند و ابهامات رفع شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ فرهاد دژپسند با بیان اینکه برای نهایی کردن لایحه مولد سازی دارایی دولت تصمیم گرفتیم این موضوع را به شور بگذاریم، گفت: جلسه‌ای با حضور صاحب نظران جوان در حوزه اقتصاد برگزار شد شبهه‌ای مبنی بر اینکه شرایط مالی دولت باعث شده به این موضوع پرداخته شود ایجاد شده است، اما باید تاکید کنم بحث مولدسازی دارایی‌ها از سال ۹۵ آغاز شده است.

وی با بیان اینکه مولدسازی دارایی‌ها فقط به منزله درآمدزایی نیست و اهداف مهمترین از جمله رشد اقتصادی را دنبال می‌کند اظهار داشت: از دارایی‌ها به عنوان اهرمی برای رشد اقتصادی استفاده می‌کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به بحث درآمد‌های مالیاتی دولت گفت: امسال نسبت به ۲۰ سال اخیر رشد درآمد‌های مالیاتی بی‌نظیر بود و توانستیم از طریق تراکنش‌های بانکی فرار مالیاتی را به تور بیاندازیم.

دژپسند با بیان اینکه از تمام ۴۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب در بودجه سال آینده برای درآمد دولت از دارایی‌ها فقط به بحث مولد سازی دارایی‌ها بر نمی‌گردد و واگذاری و خصوصی سازی‌ها هم شامل آن می‌شود گفت: این لایحه فراتر از دوره کوتاه مدت است و به دنبال آن هستیم که از طریق آن اهداف بلند مدت اقتصادی را برآورده سازیم.

دژپسند تاکید کرد: برای تامین منابع دولت تبصره ۱۲ در بودجه گنجانده شده است و لایحه مولدسازی دارایی‌ها تنها با هدف تامین درآمد نیست.

وی با اشاره به افزایش اطمینان بخش خصوصی به دولت در واگذاری‌ها اظهار داشت: اولین موضوع این است که مراقبت‌ها را افزایش می‌دهیم و با شفافیت بیشتر عمل می‌کنیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: موضوع مهم در واگذاری‌ها این است که قیمت گذاری‌ها از طریق گروه کارشناسان انجام و در هیات واگذاری ارایه می‌شود و در این هیات است که درباره قیمت تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

دژپسند ادامه داد: موضوع دیگر این است که به قطع براساس مقررات و قوانین موجود از واگذاری‌های انجام شده دفاع خواهیم کرد و اطمینان را به بخش خصوصی می‌دهیم که معامله آن‌ها به سهولت شل و سست نمی‌شود.

دژپسند افزود: خصوصی سازی دستور صریح رهبری است و رییس جمهور و قوای سه گانه هم به آن تاکید دارند و تمام این موضوعات در لایحه مولد سازی دارایی‌های دولت در نظر گرفته می‌شود.

وزیر امور اقتصادی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت هپکو اظهار داشت: هپکو به دولت برنگشته است لغو واگذاری انجام شده، اما در حال حاضر هپکو در بورس در حال عرضه سهام است.

دژپسند در پاسخ بر اینکه آیا احتمال ابطال واگذاری ایران ایر تور به دلیل ابهاماتی که در فرآیند قیمت گذاری آن اعلام شده وجود دارد گفت: واگذاری ایران ایر تور باطل نمی‌شود هیات واگذاری تمام فرآیند واگذاری این شرکت را بررسی کردند و ابهامات رفع شده‌اند.

وزیر اقتصاد همچنین درباره رشد ۵۰ درصدی جذب سرمایه گذاری خارجی گفت: خدا را شکر می‌کنم که علیرغم تهدید‌ها و تحریم‌های دشمن میزان سرمایه گذاری خارجی مصوب ۵۰ درصد رشد پیدا کرده است.

وی گفت: میزان سرمایه گذاری‌های خارجی با ۵/۴ میلیارد دلار رشد ۵۰ درصدی داشت.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->