قیمت بنزین سوپر وارداتی اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تأمین ماشین‌آلات جدید آتش‌نشانی برای شهرداری‌های خراسان رضوی در دستور کار سازمان همیاری + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا هیبرید چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد چشمگیر قیمت پراید تحویل ۳۰ روزه خودرو صحت دارد؟ بررسی پرطرفدارترین موبایل‌ها در مشهد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تعداد سهامداران فعال در بازار سرمایه به ۱۸۳ هزار کد رسید صعود آرام نرخ سود بین‌بانکی به آستانه ۲۴ درصد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه بر صادرات نفت ایران چه تاثیری دارد؟ هشدار بانک مرکزی: فعالیت بانکی و صرافی بدون مجوز «جرم» است ساعات کار ادارات تهران از مهر ماه ۱۴۰۴ شناور می‌شود امتیاز دولت به معدن‌کاران | تخفیف «حقوق دولتی معادن» در پی ناترازی انرژی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه +جزئیات بورس منفی، اما متعادل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خرید راهبند اتوماتیک؛ مقایسه مدل‌های هیدرولیک و الکترومکانیکی برای پارکینگ‌ها قیمت مسکن کاهش یافت | بازار مسکن در مسیر بازیابی یا رکود عمیق‌تر؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) صنایع پر تقاضا در بورس کدامند؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) دلیل پرواز قیمت مرغ از نظر وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مرز ۳۴۳ هزار تن گذشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افتتاح می‌شود الگوی تکرارشونده کریدور زنگزور علیه اقتصاد ایران | زنگزور ابزاری برای حذف ایران از معادلات اوراسیا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه قیمت طلا ابتدای هفته در مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بورس در گرداب ریزش‌ها | بررسی عوامل سقوط بازار سرمایه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زمان واریز فوق‌العاده خاص کارمندان و افزایش حقوق مشخص شد بازار برنج در مسیر آرامش | به تعادل حداکثری بازار تا پایان سال امیدواریم نقش صنایع کوچک در رشد اقتصادی خراسان رضوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد افزایش نظارت بر منطقه ثامن و عرضه کالا‌های اساسی در مشهد تا پایان شهریور ۱۴۰۴ قیمت میوه در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واگذاری ایران ایرتور باطل نشد

  • کد خبر: ۱۷۲۳۸
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
واگذاری ایران ایرتور باطل نشد
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: واگذاری ایران ایر تور باطل نمی‌شود هیات واگذاری تمام فرآیند واگذاری این شرکت را بررسی کردند و ابهامات رفع شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ فرهاد دژپسند با بیان اینکه برای نهایی کردن لایحه مولد سازی دارایی دولت تصمیم گرفتیم این موضوع را به شور بگذاریم، گفت: جلسه‌ای با حضور صاحب نظران جوان در حوزه اقتصاد برگزار شد شبهه‌ای مبنی بر اینکه شرایط مالی دولت باعث شده به این موضوع پرداخته شود ایجاد شده است، اما باید تاکید کنم بحث مولدسازی دارایی‌ها از سال ۹۵ آغاز شده است.

وی با بیان اینکه مولدسازی دارایی‌ها فقط به منزله درآمدزایی نیست و اهداف مهمترین از جمله رشد اقتصادی را دنبال می‌کند اظهار داشت: از دارایی‌ها به عنوان اهرمی برای رشد اقتصادی استفاده می‌کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به بحث درآمد‌های مالیاتی دولت گفت: امسال نسبت به ۲۰ سال اخیر رشد درآمد‌های مالیاتی بی‌نظیر بود و توانستیم از طریق تراکنش‌های بانکی فرار مالیاتی را به تور بیاندازیم.

دژپسند با بیان اینکه از تمام ۴۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب در بودجه سال آینده برای درآمد دولت از دارایی‌ها فقط به بحث مولد سازی دارایی‌ها بر نمی‌گردد و واگذاری و خصوصی سازی‌ها هم شامل آن می‌شود گفت: این لایحه فراتر از دوره کوتاه مدت است و به دنبال آن هستیم که از طریق آن اهداف بلند مدت اقتصادی را برآورده سازیم.

دژپسند تاکید کرد: برای تامین منابع دولت تبصره ۱۲ در بودجه گنجانده شده است و لایحه مولدسازی دارایی‌ها تنها با هدف تامین درآمد نیست.

وی با اشاره به افزایش اطمینان بخش خصوصی به دولت در واگذاری‌ها اظهار داشت: اولین موضوع این است که مراقبت‌ها را افزایش می‌دهیم و با شفافیت بیشتر عمل می‌کنیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: موضوع مهم در واگذاری‌ها این است که قیمت گذاری‌ها از طریق گروه کارشناسان انجام و در هیات واگذاری ارایه می‌شود و در این هیات است که درباره قیمت تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

دژپسند ادامه داد: موضوع دیگر این است که به قطع براساس مقررات و قوانین موجود از واگذاری‌های انجام شده دفاع خواهیم کرد و اطمینان را به بخش خصوصی می‌دهیم که معامله آن‌ها به سهولت شل و سست نمی‌شود.

دژپسند افزود: خصوصی سازی دستور صریح رهبری است و رییس جمهور و قوای سه گانه هم به آن تاکید دارند و تمام این موضوعات در لایحه مولد سازی دارایی‌های دولت در نظر گرفته می‌شود.

وزیر امور اقتصادی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت هپکو اظهار داشت: هپکو به دولت برنگشته است لغو واگذاری انجام شده، اما در حال حاضر هپکو در بورس در حال عرضه سهام است.

دژپسند در پاسخ بر اینکه آیا احتمال ابطال واگذاری ایران ایر تور به دلیل ابهاماتی که در فرآیند قیمت گذاری آن اعلام شده وجود دارد گفت: واگذاری ایران ایر تور باطل نمی‌شود هیات واگذاری تمام فرآیند واگذاری این شرکت را بررسی کردند و ابهامات رفع شده‌اند.

وزیر اقتصاد همچنین درباره رشد ۵۰ درصدی جذب سرمایه گذاری خارجی گفت: خدا را شکر می‌کنم که علیرغم تهدید‌ها و تحریم‌های دشمن میزان سرمایه گذاری خارجی مصوب ۵۰ درصد رشد پیدا کرده است.

وی گفت: میزان سرمایه گذاری‌های خارجی با ۵/۴ میلیارد دلار رشد ۵۰ درصدی داشت.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->