حمله تند مدیرکل کنار رفته ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران مربی استقلال شدم! درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در دو بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تغییر کرد | تاج فیروز رفت، میرزایی آمد سایه‌روشن‌های تمدید لیورپول با فن‌دایک طیبی با «جوجه» بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد! صعود یاران‌خداداد به نیمه‌نهایی لیگ برتر فوتبال نونهالان تیم میثاقیان فقط برد می‌خواهد احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان فرصت طلایی پیش‌روی مدیران فرش‌آرا حاجی‌پور: وضعیت والیبال مشهد، مایه شرمساری است چمنیان استعفا داد، فدراسیون قبول کرد احضار خداداد عزیزی به کمیته انضباطی باشگاه استقلال علیه دانیال مرادی سند روکرد + عکس اعلام برنامه مسابقات ۳ هفته پایانی لیگ برتر بازگشت ساکت الهامی به نساجی!
سرخط خبرها

ورود سازمان بازرسی به قرارداد یک بازیکن شاخص

  • کد خبر: ۱۷۲۷۴۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۸
ورود سازمان بازرسی به قرارداد یک بازیکن شاخص
سازمان بازرسی به قرارداد یک دروازه بان شاخص لیگ برتری ورود کرده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بازرسی که با همکاری فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته بر قرارداد باشگاه‌های لیگ برتری و مخصوصا باشگاه‌های صنعتی و سرخابی نظارت دقیقی داشته باشد اخیرا در مورد قرارداد یک دروازه بان لیگ برتری به رقم‌های عجیبی برخورد کرده است.

این دروازه بان با باشگاه غیر تهرانی قرارداد یک میلیاردو پانصد میلیون تومانی امضا کرده بود، اما ۱۲ میلیارد جدا از قرارداد در طول فصل به حساب این بازیکن از سوی باشگاهش واریز شده بود.

در همین راستا با خبر شده اند که این دروازه بان با همکاری مالک باشگاهش به نوعی پولشویی می‌کرده و به این خاطر پرونده اش در سازمان بررسی به طور دقیق در حال بررسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->