کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب عملیات بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه آغاز می‌شود فراموشی زودهنگام در کودکان | پای سرب در میان است تأکید بر بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان پرداخت حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۰ با اعمال دو افزایش سنواتی و دو مرحله متناسب‌سازی انجام شد وزیر علوم خواستار اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ در نیمه اول مهرماه شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۶ تیر ۱۴۰۴) | هوای داغ در خراسان رضوی ماندگار است کنکور، ترافیک مشهد را سنگین کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پنجاه‌وهشتمین کنکور کشور با رقابت حدود نیم‌میلیون داوطلب آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن
سرخط خبرها

تبلیغات فروش سوالات کنکور و تجهیزات تقلب «کلاهبرداری» است

  • کد خبر: ۱۷۲۸۲۷
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
تبلیغات فروش سوالات کنکور و تجهیزات تقلب «کلاهبرداری» است
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص‌ و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا هشدار داد: تبلیغ فروش سؤالات کنکور یا تجهیزات تقلب با ارقام نجومی فقط برای کلاهبرداری از داوطلبان است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حامد محمدی سپاسی در این باره اظهار کرد: افرادسودجو در فصل کنکور با تبلیغ فروش سؤالات کنکور یا تجهیزات تقلب با ارقام نجومی به دنبال کلاهبرداری از داوطلبان کنکور هستند.

وی افزود: پیشنهاد دریافت نصف قیمت به صورت پیش‌پرداخت و نصف مبلغ بعد از کنکور و اطمینان از درست بودن سؤالات یا کارایی تجهیزات تقلب ترفند مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از داوطلبان است.



سرهنگ سپاسی در توصیه به داوطلبان کنکور و خانواده‌های آنان، اظهار داشت: فرآیند آزمون کنکور تعریف شده و امن است و نه تنها طراحان سؤالات کنکور در قرنطینه خواهند بود، بلکه سؤالات تهیه شده پلمب بوده و به شدت مراقبت می‌شود تا این سؤالات قبل از کنکور لو نرفته و ادعا کنندگان فروش سؤالات کنکور فقط به دنبال کلاهبرداری با ارقام نجومی هستند.

این مقام انتظامی ادامه داد: همچنین درخصوص تجهیزات الکترونیکی برای تقلب باید گفت داوطلب قبل از ورود به محل آزمون به صورت کامل با دستگاه‌های پیشرفته بازدید بدنی می‌شود تا نتواند تجهیزات الکترونیکی به خود به محل آزمون ببرد.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا، تصریح کرد: بسیاری از تجهیزات الکترونیکی که برای تقلب در کنکور در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های تبلیغ می‌شود فاقد کارایی بوده و خرید آن‌ها به قیمت گزاف فقط صرف هزینه است.

سرهنگ سپاسی با بیان اینکه تا زمانی که مشتری برای خرید وسایل تقلب در کنکور وجود داشته باشد، فروشندگان هم به کار خود ادامه می‌دهند، گفت: مجرمان سایبری با تبلیغات گزاف در فضای مجازی اقدام به فروش این تجهیزاتی می‌کنند که بسیاری از این تجهیزات فاقد کارایی است و فقط برای کلاهبرداری در کانال‌ها و گروه‌ها به فروش گذاشته شده است.

شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک، می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارش‌ها مردمی در میان بگذارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->