جلسه مهم هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

رای دادگاه قائدی صادر شد/ مهاجم استقلال مقصر حادثه

  • کد خبر: ۱۷۳۰۵
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
رای دادگاه قائدی صادر شد/ مهاجم استقلال مقصر حادثه
رای دادگاه مهدی قائدی صادر شد و مهاجم استقلال مقصر اصلی شناخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از مدت‌ها بالاخره رای قطعی دادگاه قائدی صادر شد و مهدی قائدی بازیکن استقلال مقصر این تصادف شناخته شد.

 

در این رای آمده است مهدی قائدی راننده ماشین شناخته شده است. او باید دیه مرحوم احمدرضا شاکر را پرداخت کند.

 

در این تصادف احمدرضا شاکر دوست نزدیک مهدی قائدی جان خود را از دست داده بود. همچنین دو سرنشین دیگر خودرو هم آسیب هایی دیدند. در رای اولیه قائدی به عنوان راننده ماشین شناخته و محکوم شد. مهاجم جوان و گلزن استقلال اما به رای صادر اعتراض کرد، دادگاه سرانجام حکم نهایی را امروز اعلام کرد.

 

رای دادگاه قائدی صادر شد/ یک سال حبس و پرداخت دیه

منبع: خبرورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->