کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار راس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالا تیر ماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق در روزهای داغ تابستان | برق هست اما کم است هر که کارش بیش، حقوقش بیشتر! جولان قطعات بی کیفیت خودرو در بازار مشهد گرانی، هم‌سفره مردم | برنج و  حبوبات، پرچم داران تورم ماهانه اعلام شدند پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان
سرخط خبرها

الزام واحد‌های طلا و جواهر خراسان رضوی به ثبت معاملات خود در سامانه تجارت

  • کد خبر: ۱۷۳۱۴۵
  • ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
الزام واحد‌های طلا و جواهر خراسان رضوی به ثبت معاملات خود در سامانه تجارت
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: کلیه واحدهای صنفی ذیربط ملزم به ثبت معاملات انواع طلا، سکه و جواهر در سامانه جامع تجارت هستند و در صورت عدم ثبت، بر اساس دستور العمل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بخش علی بیاتی قله در این باره اظهار داشت: به موجب ابلاغ ضوابط اختصاصی گروه فلزات گرانبها و گوهرسنگ ها از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، کلیه واحدهای صنفی ذیربط ملزم به ثبت معاملات انواع طلا، سکه و جواهر در سامانه جامع تجارت هستند و در صورت عدم ثبت اطلاعات در سامانه مزبور، بر اساس دستور العمل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام می شود.

وی اظهار داشت: بر اساس ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل‌ و نگهداری گروه کالایی فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها به عنوان یکی از مصادیق کالای موضوع قاچاق به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد ماده سه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام شده است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس ضوابط فروش، فروشندگان کالاهای مشمول ملزم به ثبت اطلاعات فروش در سامانه جامع تجارت هستند، علاوه‌ بر این فروش به مصرف‌کننده نهایی صرفاً با ثبت اطلاعات توسط فروشنده تجاری بوده و نیازمند تایید اطلاعات خرید از سوی مصرف‌کننده نهایی نیست. همچنین فروش کالاهای مشمول به اعضای زنجیره تامین که مشخصات آن در سامانه جامع تجارت مورد تایید قرار نگرفته، تخلف است.

رضوی گفت: در این طرح واحدهای صنفی مرتبط با فروش سکه، طلا وجواهر موارد خرید و فروش سکه با دریافت ثبت کد ملی و شماره تلفن همراه مشتری، ارائه فاکتور یکپارجه و قابل استعلام از سامانه جامع تجارت، ثبت تمامی معاملات خرید و فروش بین همکار ( اعضای صنفی و تولیدی) و عدم نیاز به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت توسط مشتریان است.

بیاتی از مزایای اجرای این طرح را ارائه فاکتور یکپارچه و امکان خرید و فروش امن برای مشتریان و اعضای صنفی، امکان بررسی شکایات برای کالاهای تقلبی با استفاده از شماره یکتای فاکتور یکپارچه و امکان استعلام اطلاعات فاکتور و چاپ آن به صورت آنی از سامانه جامع تجارت برشمرد.



منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->