امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران
سرخط خبرها

۵ ترفند برای رفع شیرینی زیاد غذا

  • کد خبر: ۱۷۳۲۱۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۹
۵ ترفند برای رفع شیرینی زیاد غذا
فهرست غذا‌های ایرانی که طعمشان شیرین است، بلند بالاست. شیرینی طعم مورد علاقه‌ی اکثر کودکان و بزرگسالان است، اما اگر غذا بیش از اندازه شیرین شود، باب طبع همه نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی هنگام پخت و پز پیش می‌آید که غذا بیش از آنچه می‌خواهید شیرین می‌شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از ترفند‌های زیر استفاده کنید.

اضافه کردن عصاره لیمو

برای رفع شیرینی زیاد غذا، می‌توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

استفاده از اسید سیتریک‌

می‌توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.

اضافه کردن نمک

اضافه کردن کمی نمک به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد.

استفاده از ادویه‌های تند

اضافه کردن ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.

اضافه کردن آب لیمو

اضافه کردن آب لیمو به غذا می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->