به گزارش شهرآرانیوز، گاهی هنگام پخت و پز پیش میآید که غذا بیش از آنچه میخواهید شیرین میشود. برای رفع شیرینی زیاد غذا میتوانید از ترفندهای زیر استفاده کنید.
برای رفع شیرینی زیاد غذا، میتوانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که میتواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
میتوانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.
اضافه کردن کمی نمک به غذا، میتواند شیرینی آن را کاهش دهد.
اضافه کردن ادویههایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، میتواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.
اضافه کردن آب لیمو به غذا میتواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
منبع: بیتوته