هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده!
سرخط خبرها

علت عدم صدور احکام بازنشستگی معلمان چیست؟

  • کد خبر: ۱۷۳۵۴۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
  • ۱
علت عدم صدور احکام بازنشستگی معلمان چیست؟
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: سهم صندوق از رتبه‌بندی در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ پرداخت شده، ولی برای ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ هنوز پرداخت نشده و به همین دلیل صندوق نمی‌تواند احکام بازنشستگی را برای معلمان صادر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی با اشاره به تماس‌های مکرر بازنشستگان فرهنگی و بازدید‌های صورت گرفته در طول ایام سرکشی به حوزه انتخابیه، گفت: بر اساس استعلام گرفته شده، صدور احکام بازنشستگی فرهنگیان به علت پرداخت نشدن معوقات قانون رتبه بندی فرهنگیان در سال ۱۴۰۰ دچار مشکل شده است.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه صدور احکام بازنشستگی برای افراد بالای ۳۰ سال خدمت که خواستار صدور حکم برای خود هستند در صندوق بازنشستگی کشوری به علت عدم پرداخت سهم صندوق از معوقات ۱۴۰۰ که هنوز به معلمان نیز پرداخت نشده، بلاتکلیف باقی مانده است.

وی ادامه داد: پیشنهاد مطرح شده به وزارت آموزش و پرورش این است که با فوریت پرداخت سهم صندوق بازنشستگی را از سازمان برنامه و بودجه مطالبه کند تا مشکل بازنشستگان و صدور احکام آن‌ها حل شود و سپس به دنبال پرداخت معوقات قانون رتبه بندی در سال ۱۴۰۰ به معلمان باشد.

وحیدی اضافه کرد: برابر استعلامی که از صندوق بازنشستگی کشوری اخذ شده، سهم صندوق از رتبه‌بندی در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ پرداخت شده، ولی برای ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ هنوز پرداخت نشده و به همین دلیل صندوق نمی‌تواند احکام بازنشستگی را برای معلمان با احتساب مزایای قانون رتبه بندی برای معلمان صادر کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار داریم این موضوع در اسرع وقت در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد و این مشکل نهایتا تا پایان این ماه حل و فصل شود تا بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از مزایای قانون رتبه بندی معلمان در دوران بازنشستگی بهره‌مند شوند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
0
علت عدم صدور احکام رتبه بندی بازنشستگان پرداخت معوقات نیست علت آن فقط و فقط بی کفایتی و دروغگویی مسئولین هست. تا حذف نشوند مشکل همچنان باقی است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->