زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

پرونده قضایی برای سقوط تاب زنجیری پارک ناژوان اصفهان تشکیل شد

  • کد خبر: ۱۷۳۵۸۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۵
پرونده قضایی برای سقوط تاب زنجیری پارک ناژوان اصفهان تشکیل شد
مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پرونده قضائی سقوط تاب زنجیری ناژوان تشکیل شده، اما هنوز گزارشی مبنی بر شکایت خانواده مصدومان ارسال نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور شیشه‌فروش درباره آخرین وضعیت پرونده سقوط تاب زنجیری شهربازی ناژوان اصفهان گفت: در حال حاضر دادستانی این شهربازی را پلمب کرده و مقرر شد اداره کل استاندارد تیم فنی را به محل وقوع حادثه اعزام و شرکتی را که در تأییدیه ایمنی این دستگاه بازی اقدام کرده است احضار کند.

وی افزود: همچنین به منظور شناسایی علت این رخداد بازدید فنی دیگری صورت خواهد پذیرفت، پس از آن اقدامات قضائی و حقوقی راجع به این موضوع انجام خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا خانواده افراد حادثه دیده نسبت به شکایت اقدام کرده‌اند یا خیر گفت: هنوز گزارشی نرسیده، اما پرونده قضائی در این رابطه تشکیل شده است.

وی درخصوص وضعیت آسیب‌دیدگان این سانحه بیان کرد: شهرداری پیگیری مراحل درمان این افراد است.

شیشه‌فروش با بیان آنکه تأکید ما بر این هست که در تمام شهربازی‌ها و پارک‌ها ضروری است تا اداره استاندارد بررسی‌ها و بازدید‌های دوره‌ای خود را انجام دهد، خاطرنشان کرد: تمام شهرداری‌ها و بخش‌های خصوصی مکلف هستند از اداره استاندارد درباره تجهیزاتشان گواهی ایمنی دریافت کنند.

وی با بیان آنکه شهرداری‌ها و آتش‌نشانی‌ها مکلف هستند از پارک‌های بازی مستقر در محلات بازدید کنند، خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد تأییدیه ایمنی آسانسور‌های مستقر در ساختمان‌ها اعم از تجاری، مسکونی و اداری اخذ شود و ضروری است که گواهی لازم را از شرکت‌های معتبر مرتبط با این مورد دریافت کرده و از بروز حوادث احتمالی همچون سقوط آسانسور در شهر کاشان جلوگیری نمایند.

تاب زنجیری شهربازی ناژوان مجوز استاندارد دارد

مهدی قائلی، مدیر طرح ساماندهی ناژوان اصفهان به دنبال وقوع حادثه بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۸ تیرماه در شهربازی ناژوان، گفت: خوشبختانه وضعیت عمومی مصدومین مساعد گزارش شده و با توجه به حضور به موقع نیرو‌های امدادی و انتقال مصدومین به مراکز درمانی تاکنون چهار نفر از مصدومان ترخیص و روند بررسی وضعیت جسمی سایرین ادامه دارد.

وی افزود: دستگاه تاب پرنده شهربازی ناژوان دارای گواهی استاندارد و بیمه بوده است، بهره‌بردار این دستگاه درباره اخذ استاندارد نصب دستگاه در تاریخ ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ با اعتبار یک ساله اقدام کرده بود و همزمان با آن، در تاریخ ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ بازرسی سالیانه کلیه ادوات بازی شهربازی ناژوان مجددا انجام و دریافت تأییدیه لازم انجام پذیرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->