همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس پارلمان عربی: توافق ایران و عربستان به‌نفع منطقه است | قالیباف: قرن ۲۱ قرن آسیاست و نقش مسلمانان را نمی‌توان در آینده این قاره نادیده گرفت

  • کد خبر: ۱۷۳۶۸۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
رئیس پارلمان عربی: توافق ایران و عربستان به‌نفع منطقه است | قالیباف: قرن ۲۱ قرن آسیاست و نقش مسلمانان را نمی‌توان در آینده این قاره نادیده گرفت
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس پارلمان عربی بر هم‌افزایی کشورهای مسلمان عربی و غیرعربی تأکید کرد. رئیس پارلمان عربی نیز از استقبال کشورهای عربی از توافقات شکل‌گرفتۀ اخیر و توسعه روابط ایران با کشورهای منطقه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۰ تیر ماه) در حاشیۀ برگزاری مجمع مجالس آسیایی (APA) با عادل عبدالرحمن العسومی، رئیس پارلمان عربی، دیدار و گفتگو کرد.

دکتر قالیباف در این دیدار گفت: این اجلاس فرصت خوبی برای دیدار نمایندگان پارلمان‌های آسیایی و مسلمان فراهم کرده است. امروز کشور‌های آسیایی در قرن بیست و یکم از لحاظ امنیتی و اقتصادی در شرایط ویژه‌ای به سر می‌برند و ما معتقدیم این قرن قرن آسیاست؛ از این‌رو حضور شما در این برهه بسیار اثربخش خواهد بود.



رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما قارۀ آسیا را یکپارچه می‌بینیم و به‌دنبال دسته‌بندی نیستیم ادامه داد: با این‌حال نمی‌توان نقش مسلمانان را در آیندۀ آسیا نادیده گرفت که این نقش قطعاً بی‌بدیل خواهد بود. ازاین‌رو مهم است که کشور‌های مسلمان و عربی، که در ماه‌های اخیر بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده‌اند، رویکرد واحدی اتخاذ کنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: نزدیک‌شدن کشور‌های مسلمان غیرعربی با کشور‌های مسلمان عربی می‌تواند در آیندۀ این کشورها، قارۀ آسیا و در سطح بین‌الملل بسیار مؤثر باشد. اهمیت این موضوع را از زمان برقراری مجدد روابط میان ایران و عربستان دیده‌ایم که می‌تواند روابط کشور‌های مسلمان و آسیایی را تقویت کند.

دکتر قالیباف افزود: در این بین، تنها رژیم صهیونیستی است که از این اتحاد و همکاری ناراحت و عصبانی است. ما نیز ریشۀ همۀ مشکلات و چالش‌های کشور‌های اسلامی را رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌دانیم، چنانکه اخیراً نیز جنایات سنگینی را در جنین رقم زده است.

رئیس پارلمان عربی: توافق ایران و عربستان به‌نفع منطقه است | قالیباف: قرن ۲۱ قرن آسیاست و نقش مسلمانان را نمی‌توان در آینده این قاره نادیده گرفت
عادل عبدالرحمن العسومی نیز در این دیدار، ضمن تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این دوره از اجلاس، گفت: امیدواریم به‌واسطۀ دیدار‌هایی که در این اجلاس صورت گرفته است، به ملت‌های خود خدمت و با تأمین منافع ملت‌هایمان از چالش‌های جهانی عبور کنیم. سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای این‌چنینی نقش مهمی در ایجاد هماهنگی میان کشور‌های ما دارند.

رئیس پارلمان عربی بیان کرد: پارلمان‌های عربی بیانیه‌ای را در حمایت از توافق میان ایران و عربستان صادر کردند. این توافق قطعاً به نفع منطقه خواهد بود. پارلمان‌های عربی از ایجاد آرامش و از حرکت‌های مشترک به‌سمت شکوفایی منطقه حمایت می‌کنند و بی‌تردید هیچ‌گونه تنشی به نفع منطقه نخواهد بود و تغییرات بین‌المللی جاری به ما کشور‌های حوزه خلیج فارس حکم می‌کند تا هماهنگی بیشتری بین خود ایجاد کنیم تا از آثار این تغییرات و تحولات در امان بمانیم.

العسومی ادامه داد: کشور‌های عربی از توافق میان ایران و عربستان استقبال کردند، چراکه آثار مثبت زیادی بر منطقه خواهد داشت. اگر اقدامات اجرایی بیشتری در پی این توافق انجام شود، قطعاً می‌تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند. 

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->