توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا ضرورت امروز نه راه‌حل فردا سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جدید کمبود معلم نخواهیم داشت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد مبتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اسامی محصولات عطری و متفرقه غیرمجاز منتشر شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) از اصلاح نقاط حادثه‌خیز تا سرویس‌های «ویژه دانش‌آموزی» | مترو مشهد در روز اول مهر، رایگان است چرا به بازنشستگان بالای ۷۵ سال وام تعلق نمی‌گیرد؟
سرخط خبرها

نظام پزشکی مشهد درمورد انتشار رأی محکومیت ۳ پزشک با شکایت تبریزیان واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۷۳۷۰
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸
  • ۱
نظام پزشکی مشهد درمورد انتشار رأی محکومیت ۳ پزشک با شکایت تبریزیان واکنش نشان داد
سازمان نظام پزشکی، نظام پزشکی مشهد با صدور اطلاعیه‌ای به آنچه در فضای مجازی در خصوص شکایت عباس تبریزیان از سه پزشک مطرح شده بود، واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نظام پزشکی مشهد در واکنش به آنچه در فضای مجازی درمورد شکایت عباس تبریزیان از سه پزشک مطرح شده، اعلام کرد: آرای صادره قطعی نیست و در دادگاه تجدید نظر استان در حال رسیدگی است.

عباس تبریزیان از جمله مخالفان پزشکی مدرن، فردی است که اخیرا فیلمی در فضای مجازی از وی منتشر شد که طی آن در حضور طرفداران خود اقدام به آتش زدن کتاب مرجع پزشکی طب هاریسون کرده بود.
در متن اطلاعیه سازمان نظام پزشکی آمده است: نظام پزشکی مشهد پس از اطلاع و تشکیل پرونده در دادگاه برای هر سه همکار پزشک وکیل استخدام کرد و در همه مراحل پرونده، دفاع و حمایت‌های لازم را آنجام داد.
در این اطلاعیه تصریح شده است: رأی یاد شده تعلیقی است و هنوز قطعی نیست و پرونده در دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی جاری و در حال رسیدگی است بنابراین انتشار حکم دادگاه بدوی از سوی هر شخصی، اقدامی غیر قانونی و قابل پیگیری است. با این وجود، با توجه به وجود بعضی از ایراد‌ها و رضایت شاکی در مرحله تجدید نظر، شایسته است این پرونده مسیر قانونی خود را در فضایی آرام طی کند.


سازمان نظام پزشکی با قدردانی از حساسیت و حمایت یکایک اعضای این سازمان، از جامعه فهیم و فخیم پزشکی انتظار دارد ضمن کنترل احساسات در نقد رفتار و عملکرد افراد مداخله گر در امور پزشکی رویه آگاهی بخشی علمی و پیگیری جدی از مجاری قانونی را با استدلالات علمی و حقوقی دنبال کنند.


اوایل بهمن ماه فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که طی آن فردی به نام عباس تبریزیان که ملبس به لباس روحانیت بود در حضور طرفداران خود اقدام به آتش زدن کتاب مرجع پزشکی طب هاریسون کرد.


این اقدام با واکنش تند جامعه پزشکی مواجه شد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
0
0
وکیل از بودجه بیت المال؟؟؟
اگه دزدی بیاد خونه کارمند یا پلیس دولت براش وکیل میگیره؟؟؟
با کدام شخصیت متهم شدند حقیقی یا حقوقی؟؟؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->